Motocyklové Prilby Lebka S Beard Helma Stojan Pre Klobúky, Kabáty Pohode Skelet Prilby Držiak Na Stenu Mount Živice Remesiel Záves Pre

€14.74 €29.49
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w12544

Funkcie:

1. Zobrazenie Vašich Drahých Klobúkov/Prilby.Pre vás ľahké zobrazenie na Bicykli, Baseballs, Prilby a ďalšie.

2. Znížiť riziko prilby pádu.Chrániť váš milovaný prilby a výrazne rozšíriť svoje životy.

3. V pohode a špeciálny darček pre Motocykel / Cyklistické Nadšencov.Vystúpiť z nespočetných jednotvárne prilba, stojany na bicykle.

4. Vyhnúť dierovanie otvorov v stenách a vytvoriť priestory pre vaše steny na iné dekoroch.Táto Helma Stojan môže byť dekorácie na vašom botníku, stola, a nočné pridať umeleckého slova zmysle.

Inštalácia:

Označte umiestnenie inštalácie a vyvŕtajte dva otvory s elektrickú vŕtačku po prvé.Potom upevnite držiak skrutkou, naskrutkujte maticu.Prosím, nezabudnite, ak chcete zablokovať skrutku, aby celkový vzhľad.

Názov: Fúzy Prilbu Prilba Držiteľ

Veľkosť: 22*24 cm / 8.7*9.5 v

Materiál: syntetické živice + kov

Vhodné pre: obývacia romm, šatňa, obuvi, skriňa, stôl, spálňa, a ďalšie.

Balenie Zoznam:

Motocykel Lebky Prilba Držiak*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prilba/Klobúk Displej: Určené pre váš drahocenný čiapky a prilby.Tento Brady-Prilba Rack robí to pre vás ľahké zobrazenie prilby na bicykli, baseball prilby, futbal, prilby, helmy, a coats.

2.Poskytujú Ochranu: Viac ako dekoráciu, je to na stenu helma stojan môžete lepšie chrániť svoj milovaný prilby a predĺžiť ich životnosť; v porovnaní s klince alebo skrutky, tento modul znižuje riziko prilby pádu.

3.Ideálny Pre jazdu Nadšencov: v Pohode a špeciálny darček, ideálny pre Motocykel/Cyklistické Nadšencov.Vystúpiť z nespočetných jednotvárne prilba, stojany na bicykle.

Správnu veľkosť pre všetky prilby.

4.Rýchla Inštalácia: Stačí označiť miesto inštalácie a vyvŕtajte dva otvory s elektrickú vŕtačku, potom opraviť držiak s skrutku a naskrutkujte maticu.Prosím blok farba skrutku, aby to elegantné a krásne.

5.Jedinečné Dekorácie: môžete Si tiež vziať táto prilba rack ako dekoráciu na pridať umelecký zmysel vašom botníku, stola, a v posteli.Tým sa zabráni dierovanie otvorov v stenách vášho domova a robí izby pre vaše steny na iné dekoroch.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Druh Materiálu BAVLNA
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty