250Pcs WS2811 RGB LED Svetlo Pixelov Individuálne Adresovateľné 12Mm Rozptýleného Digitálny Full Farebné LED Pixel Svetlo DC12V

€51.71 €76.04
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1293

Kategória:

Individuálne adresovateľné.Každý LED má svoju vlastnú farbu a jas.Môžete ovládať každý LED individuálne a nastaviť ľubovoľnú farbu alebo animácie, ktoré chcete.

Je kompatibilný s Pc Raspberry Pi T1000S K1000C, atď.To môže tiež byť riadené vopred naprogramované ovládače, ako SP105E SP110E Bluetooth radič, SP108E WiFi radič a SP106E SP107E hudby radič.

Vodotesný IP68.Každý RGB LED dióda a regulátor čip sú uzavreté so silikónom.Oni sú proti poveternostným vplyvom a silným.Môžete ho použiť v exteriéri, alebo aj pod vodou.

Každý reťazec má dve 3-pin JST SM konektory, takže môžete pripojiť viacero reťazcov v sebe, stačí sa pozrieť na súčasný chcú.Každý pixel môže byť orezaný.Takže si môžete skrátiť alebo predĺžiť vzdialenosť medzi dvoma pixelov.

Zvyčajne sa používajú, aby sa vonkajšie reklamné tabule, LED obrazovky, LED steny, a reklamné tabule, a sú široko používané v hoteli, KTV, bar, svadby, párty atmosféru osvetlenia.

farba: farebné

Materiál: plast

Obsah Balenia:

250 x WS2811 pixelov LED svetlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

ZCL

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty