Vzduch Fryer Rack Parník Praženie Rack Stohovateľné Dehydrator Regály Vzduchu Fryer Zásobník Pre Väčšinu Vzduchu Fryer Náhradných Dielov

€18.20 €24.27
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1412

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

Vzduch Fryer Rack Parník Praženie Rack Stohovateľné Dehydrator Regály Vzduchu Fryer Zásobník Pre Väčšinu Vzduchu Fryer Náhradné Diely Ideálny Kompatibilné pre: vhodné pre všetky štandardné vzduchu fryer 4.2 Qt, 5.3 Qt, 5.5 Qt, 5.8 Qt, 6.8 Qt a viac XL vzduchu kotly, tlakové varná doska a rúra, kompatibilný s väčšinou vzduchu fryer značiek, ako pre Gowise USA, , Ninjia, Cozyna, atď.Väčšie rozmery, Stohovateľné dizajn č odpad z miesta vášho vzduchu fryer.Splnenie potrieb celej rodiny.

Upgrade Výška: vzduch fryer modul kolo nastaviť prísť s 3ks Jedlo-Silikónu nohy kryt, ktorý môže zvýšiť výšku každej police, aby 3.14 v , poskytuje dostatok priestoru na varenie viacerých jedál naraz.

Bezpečnosť Potravín triedy vysoká kvalita materiál: Vyrobené z nerezovej ocele pre dlhodobé používanie a umývateľné v umývačke riadu, žiadne starosti, žiadne nebezpečné chemikálie, užite si zábavné a zdravé jedlá každý čas.Ľahko sa čistí tým, umývačka riadu.

Jednoduché Použitie: dehydrator regály Stohovateľné dizajn ponúka výnimočné pohodlie ukladať vzduchu fryer priestor, môžete znížiť vrstiev, stojany podľa množstva potravín, easy jednotlivo vymeniteľné a prístup.vzduch fryer modul tiež môže zlepšiť cirkuláciu vzduchu okolo potravín, aby sa jedlo chrumkavé a úsporné varenie čas.

Široká Kompatibilita: vhodné pre 4.2 Qt, 5.3 Qt, 5.5 Qt, 5.8 Qt, 6.8 Qt vzduchu kotly a kompatibilné s väčšinou vzduchu fryer značiek ako pre Gowise USA, , Ninjia, Cozyna, atď.Môžu byť tiež použité v tlaku sporáky a rúry.

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

farba: čierna+strieborná

Obsah Balenia:

1 x 3 police

1 x klip

3 x silikónový kryt nohy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty