2X 3 V 1 Solárne USB Nabíjateľné COB LED Camping Svietidlo, Nabíjačka Pre Zariadenia, Nepremokavé Núdzové Svietidlo LED Svetlo

€22.19 €35.23
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w14406

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

[Multifunkčný 3-v-1 dizajnu]: svetlometu-pomocné svetlo-KLAS.To môže byť použitý ako kempingové svietidlo alebo baterku.

[2 režimov napájania]: Solárne napájanie, USB nabíjanie.Červené svetlo vedľa USB vstupu, je vrcholom nabíjanie (vrátane USB nabíjací kábel), aby sa zabezpečilo, že svetlo je vždy na cestách.

[Núdzové Zariadenie Zálohovania Nabíjačku]: portu USB môžete nabíjať USB zariadenia ako mobilné telefóny a ipady v tiesni. (Vrátane 2 dátový USB kábel).

[Nepremokavé, super jasné]: COB LED dizajn môže predĺžiť životnosť pri úspore energie.Táto práca ľahké nepremokavé stupeň je IPX-4, či je silný dážď alebo hustá hmla, ale nie je možné priamo vložiť do vody.

[Rodina a vonkajšie multi-funkčné svetlá]: Každá rodina potrebuje takéto najlepšie svietidla.Či to je používané ako pracovné svetlo, knihy, svetlo, svetla na čítanie, to je ideálny darček pre muža, rodinu a priateľov.Hurikány, búrky, turistiku, camping, rybárčenie, člnkovanie, automatické núdzové osvetlenie, kabín, lofty, garáží, a výkon rezania.Môže byť použitý naliehavo v zlom počasí a outdoorové aktivity.

Farba: modrá + čierna

Materiál: plast

Veľkosť: 135 x 58 x 195mm

Obsah Balenia:

2 x pracovné svetlo

2 x USB kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty