6 Ks Futbalového Rozhodcu Reťazca Klipy-Futbal Dvore Úradníkov Fixky-Profesionálny Futbal Reťazca Klip Pre Rozhodca Zariadenia Dlhodobej Spotreby

€7.90 €10.67
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w145557

Kategória:

6 Ks Futbalového Rozhodcu Reťazca Klipy-Futbal Dvore Úradníkov Fixky-Profesionálny Futbal Reťazca Klip Pre Rozhodca Zariadenia Dlhodobej Spotreby

[Balík Zahrnuté]obdržíte 6 kusov rozhodca oficiálne reťazca klip, bohaté na množstvo, dosť na použitie a vymeniť, môžete tiež zdieľať ich so svojimi priateľmi a členmi rodiny.

[Prenosná Size]To môže byť zabalené okolo zápästia alebo zavesiť na kľúč reťazca pre pohodlie.

[Odolný Materiál]Futbal úradný reťazca klip je prevažne vyrobený z nylonu materiál, pevné a robustné, a nie je jednoduché roztrhať.Vzor na povrchu je vytlačené do thermal transfer proces, ktorý môže byť na dlhú dobu bez vyblednutiu.

Ako [použiť], Keď používate,slide čierny plastový jazdec spolu orange nylon popruh označiť metráži od 0-50 v 5 dvore prírastkoch a zaznamenávať hodnoty.

[Široké Uplatnenie]futbal nylon marker je k dispozícii pre rozhodcov do hry mládeže, vysoké školy, vysoké školy a futbal, liga, taktiež vhodné pre váš každodenný tréning.

Farba:oranžová

Materiál:polyester

Veľkosť:Celková dĺžka: 325mm

Obsah Balenia:

6 x Futbalového Rozhodcu Reťazca Klipy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty