Silikónové Okno Mazivo 100ml Auto Okno Gumené Pásy Zmäkčenie Údržba Multi Účely Silikónový Sprej Do Výťahu Voľne

€10.13
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w15436

Popis:

Silikónové Mazivo je vhodné na mazanie elektrických okien, aby hluk, zabrániť praskaniu, chránia gumové pásy, blato groove alebo list, hluk a chránia mäkkosť a pružnosť gumené časti.

Špecifikácie:

Názov produktu: Okno Mazivo pre Auto

Čistý Obsah: 100 ml

Účely: Výťah slobodne, hluk, Zabrániť priľnavosť, Ochranné pásy, Základových pásov, Oddialiť starnutie, Zabrániť praskaniu

Funkcia: Riešiť problémy spôsobené starnutím gumené pásy, ťažkosti v zdvíhacie, hlasný hluk/ťažkostiach v zdvíhanie a spúšťanie, starnutie gumené pásy a strešné okno otvorenie a uviazol

Balenie Zoznam:

1* Sprchová Mazivo

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Rôzne Účely] vyzýva: Silikónový Sprej Mazivo je užitočné pre viaceré účely, ako redukcia šumu, priľnavosť prevencie, gumové pásy mazanie a ochranu, crack prevencie, a tak ďalej.

2.【Účelový Nástroj Údržby] vyzýva: problém spôsobený tým zhoršenie gumové pásy, ťažkosti v zdvihnutia a spustenia, a syn na, môže byť vyriešený tým, Sprej Mazivo na Okno.

3.【Bezpečné a Spoľahlivé] vyzýva: Mazivo Sprej, čo je užitočné v mazacie aby sa zabránilo uviazol problémy, obsahuje viaceré typy syntetických silikónové oleje.

4.【Praktické Používať] vyzýva: Jednoducho nastriekajte Silikónové Mazivo na okno gumené pásy po ich čistenie, počkajte chvíľu, a potom ich utrite čistou handričkou.

5.【Všeobecne Uplatniteľné] vyzýva: Väčšina vozidiel môže využívať Zmäkčenie Mazivo pre mazanie lišty na automobilové okná, sunroofs, spätné zrkadlá a bočné zrkadlá.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Šírka 0.00inch
Položka Hmotnosť 1.00kg
Položka Výška 0.00inch
Položka Dĺžka 0.00inch
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty