Posuvné Pizza Kôra, Pizza Kôra, Že Prevody Pizza Dokonale Non-Stick, Pala Pizza Scorrevole

€10.58 €15.57
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1634

Posuvné Pizza Kôra, Pizza Kôra, Že Prevody Pizza Dokonale Non-Stick, Pala Pizza Scorrevole POSUVNÉ PIZZA KÔRA PRE RÚRA - Naša pizza doska je vyrobená z prírodného materiálu, silné a odolné, nie je ľahké crack, bez farby a bez zápachu, bezpečné pre styk s potravinami.

ŽIADNE LEPENIE - Č runaway polevy, žiadne zvláštne tvarované koláče.Ideálny pre zdvíhacie pizze, koláčov, chleba, cupcakes alebo muffin panvy von z rúry, pri zachovaní ruky a ruky preč od tepla.

ĽAHKO SA ČISTÍ - Táto pizza pádlo len treba opláchnuť čistou vodou, vezmite handričku na utieranie a suchá, tam sú visí otvor na spodnej časti rukoväte, ktoré je vhodné na zavesenie na sušenie a skladovanie, šetrí priestor.

MULTI-ÚČELY - ľahký a odolný pizza peelingy je ideálny, aby slúžil Pizze, Chlieb, pečivo a Koláče z Kachlí alebo Gril.Použitia, na ktoré sú neobmedzené, pre vaše varenie tvorivosť.

Poznámka:v Dôsledku rôznych výrobných šarží, farba podkladovej dosky môžu byť odlišné, ale to nemá vplyv na použitie.Pozri obrázok!

Farba:Drevo Farba

Materiál:drevené

Veľkosť:20x45cm/60x30cm

Obsah Balenia:

1 * Posuvné Pizza Kôra

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pizza Nástroje Typ Pizza Peelingy
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty