Kuchynské Spotrebiče Rukoväť Vzťahuje na Vianoce Zahŕňa Chrániče Dekor 3ks Umývačka riadu Rukoväť Dekorácie Pre Kuchyňa Chladnička

€3.75 €7.50
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1657

Navrhnuté s lepiacou páskou, tieto kryty sú jednoduché na používanie a pridať slávnostnú atmosféru a tvorivosť do vášho domova.Vyplňte vaše kuchyňa s Vianočnú atmosféru, a nechajte sa inšpirovať so nádherné dekorácie nápady.

Špecifikácia:

Názov: Vianoce Chladnička Kľučky Zahŕňa

Veľkosť produktu: o 30*6typ/24*5,5 cm/23*5 cm

Hmotnosť: 50g (set)

Materiál: látkové

Balenie Zoznam:

3* Vianočné Chladnička Kľučky Zahŕňa

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoducho inštalujú: balené tieto Vianoce chladnička rukoväť obaly v sekundy, bez použitia náradia-vďaka ich lepiacou páskou dizajn.Užite si rýchly, bezproblémový-bez inštalácie, a pripojiť ich ľahko vaša chladnička alebo rúra rukoväť pre bezproblémové slávnostný nádych.

2.Takže Festivalu Atmosféra: Tieto Vianoce chladnička kľučky zahŕňa funkciu Vianočné autá a starých ľudí, ako vzory, v kombinácii s radostné Vianočné farby, pridávať slávnostnú atmosféru a tvorivosti do vašej kuchyne.

3.Užívateľsky Prívetivé: Zabrániť kontaminácii kuchynské nádoby, kľučky a držať vaša chladnička rukoväte čisté a krásne s týmito umývateľný Vianočné Kryty.

4.Kreatívny Darček: Tieto Vianoce chladnička kľučky kryty sú skvelé Vianočné darčeky pre priateľov a rodinu, náplň vašej kuchyne s Vianočnú atmosféru.

5.Krásne Dekor: Premeniť váš obyčajný chladnička a mikrovlnná kľučky dverí do slávnostné Vianočné dekorácie s naše krásne navrhnutá rukoväť sa vzťahuje.Rýchle pripevnenie a odstrániť, priniesli niektoré fandiť do vašej kuchyne.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Hodváb
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty