Futbal Pás Zápas Rugby Tag Vonkajšie Profesionálny Nastaviteľný Dlhý Pás Futbalové Nohavice Pás Deti, Dospelých, Zariadenie Hráčov

€1.13 €1.80
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w176217

Kategória:

Popis:

【Všestranný a Bezpečný Fit] vyzýva: Náš Futbal Pás je navrhnutý tak, aby sa zmestili hráčov všetkých veľkostí.Funkcie nastaviteľné pracky pre bezpečné fit.Či už ste profesionálny hráč alebo začiatočník, tento pás je ideálny pre posilnenie svoj výkon na ihrisku.

【Odolný Materiál] vyzýva: Vyrobené z vysoko-kvalitný nylon materiálov, náš Futbal Pásu je postavené vydržať najťažšie hry.Jeho silná odolnosť voči opotrebovaniu zabezpečuje, že to je spoľahlivou voľbou pre akékoľvek futbalový hráč, sľubuje dlhú životnosť a odolnosť.

【Pohodlný Dizajn] vyzýva: Futbalové Nohavice Pás je navrhnutý pre maximálne pohodlie.Je ľahký, ale robustný, takže to nie je vážiť si dole počas hry.Umožňuje sústrediť sa len na svoju hru.

【Všeobecne Uplatniteľné] vyzýva: futbalový štýl pásu môže byť široko používaný pre profesionálne alebo amatérsky futbal hry, koučovanie, tréning, záhrade hrať a ďalšie športy, dokonca aj na výmenu flag football bedrový pás.

【Ľahko Upraviť] vyzýva: Prijatie kovové D krúžky, dospelých, futbal, pás sa dá jednoducho upraviť podľa vašich pás veľkosti, vhodné pre väčšinu mužov, ženy, dospievajúci, mládež, chlapcov a dievčatá, bez toho, aby bola príliš tesná, alebo voľná.

Špecifikácia:

Materiál: Nylon

Tabuľka Veľkostí:

130cmx5cm/51.18inchx1.97inch

Balenie Obsahuje:

1pcs Futbal Pásu

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
MainKey4 Futbal Stránok Sign Doska Vrecia Futbal Pásu
Funkcie Školenia Pásu
Materiál PVC
MainKey5 Vonkajšie Tréning Pás Príslušenstvo Zdarma Veľkosť
MainKey3 Mäkké Nastaviteľné Rugby Tag Pás Na Zápästie
MainKey6 Deti Športové Dodávateľov S Air Pracky Zariadenia
Názov Značky MagiDeal
Vhodné pre Zápas
MainKey1 Futbal Pásu
Pôvod Kontinentálna Čína
MainKey2 Futbal Pás Americký Futbal školenia Pásu
model Pás Na Zápästie
Môžete si to

Príbuzné produkty