10x Pružinou, Povrchová Montáž Rukoväť Háčik Hardvéru s gumovými nožičkami Sololitu Klipy pre Nízky Profil Clipboards Business Office

€2.16 €3.99
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2026

Popis:

【Balenie 10] vyzýva Clipboards klipy pripojiteľný, robustné pružiny.Ideálne pre výrobu alebo opravu e.g.Clipboards, priečinky, uvedomte si, držiaky, atď v kancelárii, reštaurácii, továrne, doma, v škole.Skvelé pre rôzne remeselné projektov alebo montáž na stenu v kuchyni alebo nástroj miestnosti.

【Praktický Dizajn] vyzýva Štandardnú veľkosť, nízky profil schránky klipy s gumené nohy, podržte papiera a dokumentov stabilný bez pošmyknutia alebo poškodenie papiera.Každý klip má skrytý háčik, ľahké háčik na zavesenie alebo na stenu.

【Odolné a Vysoko Kvalitné] vyzýva Kovové spony sú vyrobené z vysoko kvalitnej železnej materiálu.Majú vysoké upínacie sily a stability.Vhodné na dlhodobé použitie.

【Ľahko Pripojiteľný] vyzýva Pripojiteľný schránky svorka ideálny pre pripojenie do schránky predné, clip, písanie rady, správy a ponuky.Môžete ho použiť aj na iné miesto, chcete, ako chcete pripojiť na steny, skrine, atď.

【Nity Zahrnuté] vyzýva V balení sú : 10 ks schránky klipy + 10 paríž Nitov Set pre uchytenie do schránky prednej strane.

Špecifikácia:

Materiál: Železo

Tabuľka Veľkostí:

3cmx7cm/1.18inchx2.76inch

Balenie Obsahuje:

10 Pripojiteľný Schránky Svorka Hardvéru

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
MainKey5 Kovové Pripojiteľný Schránky Svorka Hardvéru
MainKey6 Obchodné Schránky Klipy s gumovými nožičkami na Jar
Číslo Modelu Schránky Klipy Pripojiteľný
MainKey2 Schránky Klipy Pripojiteľný s Gumová Rukoväť
MainKey4 Pružinou, Povrchová Montáž Rukoväť Háčik
MainKey3 Sololitu Klipy a Zavesenie Otvor pre Office
MainKey1 Schránky Klipy Pripojiteľný
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty