Anti Fog Plavecké Okuliare, Plavecké Okuliare, Anti Fog, Plávanie Okuliare Č Úniku Jasný Pohľad Pre Mužov, Ženy, Mládež, Chlapci Dievčatá

€9.44 €13.49
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w20338

Skúsenosti krištáľovo jasné videnie pod vodou s našimi hmla-free plavecké okuliare!Tieto nepremokavé a anti-fog okuliare tiež pochváliť nastaviteľné zrkadlo popruh pre bezpečné, pohodlné nosenie.S širšej perspektívy, môžu byť použité pre horúce pramene, potápanie a surfovanie.Plus, sú štýlové a krásne!

Špecifikácia:

Materiál:

Objektív: počítač PC (polykarbonát)

Rám: PC (polykarbonát)

Zrkadlo krúžok: silikón

Objektív remienok: silikón

Farba: Pearl White (non-galvanické pokovovanie), Pearl White (Pokovovanie), Fantasy Ružová (Pokovovanie), Cool Čierna (Pokovovanie), Farebné Červené (Pokovovanie), Hviezdne Nebo Modré (Pokovovanie)

Veľkosť produktu: 16x5cm/6.30 x 1.97 v

Balenie zoznam:

Anti Fog Plávanie Okuliare*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Móda Upgrade: pripravte sa, aby splash s týmito anti-fog plávanie okuliare.Ich módne veľké dizajn rámu bude pozdvihnúť vaše plávať štýle a poskytuje širší pohľad pod vodou.Rozlúčiť sa hmlisté šošovky a užite si jasné, v pohode pozrieť vo vode.

2.Vymazať Zobrazenie: S high-kvalitné šošovky, ktoré majú anti-fog a vodotesné schopnosti, naše plavecké okuliare poskytujú špičkové jasnosť pod vodou.Užite si jasný obraz bez akéhokoľvek prerušenia od poškodenia vodou alebo hmly zhoršuje zrak.

3.Vylepšený Výkon: objektív popruhy týchto anti fog plávanie okuliare možno ľahko nastaviť do hlavy, obvod, takže máte viac pohodlný na nosenie a bezpečnejšie.Nemusíte sa starať o ich skĺzla počas plávania, ako nastaviteľné zrkadlo popruh zaisťuje pohodlné a stabilné nosenie.

4.Vhodné pre Rôznych Prostrediach: S našou anti-fog plávanie okuliare, môžete nájsť viac než len bazéne.Sú postavené vydržať rôzne vodné aktivity ako horúce pramene, potápanie a surfovanie.Užite si vode v rôznych prostrediach s ľahkosťou.

5.Jedinečný Štýl: Uspokojiť vaše jedinečné preferencie s našimi anti-fog plávanie okuliare sú k dispozícii v piatich žiarivých odtieňoch: na výber je biela, ružová, čierna, červená, alebo modrá.Aby módy a vyniknúť v bazéne alebo zápas plavkách.Náš moderný a funkčný dizajn je isté, že na vás komfortné a hľadá čo najlepšie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty