Futbal Teľa Rukáv Ponožiek 1 Pár Kompresie Ochranu Nôh Ženy Teľa Rukáv Ponožky, Športové Príslušenstvo Pre Jazdu Na Bicykli

€8.08 €11.55
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w204690

Kategória:

Predstavujeme náš Scrunch Futbal Rukávy!Vyrobené s elastické hornej a dolnej časti pre bezpečné nasadenie a určený na ochranu teliat, z scuffs a škrabancov počas intenzívnej basketbal hry.S pohodlné nosenie skúsenosti a schopnosti, aby sa zmestili všetky nohu tvarov a veľkostí, tieto rukávy sú musia mať pre všetky basketbalového hráča.

Špecifikácie:

Názov produktu: Futbal Nohu Rukávy

Materiál: polyester

Funkcia: absorpciu Potu, valivé

Vhodný pre mužov a ženy

Veľkosť: dospelých prostrediu

Balenie Zoznam:

Futbal Nohu Rukávy*1pai

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Podporné Kompresia: Náš futbal nohu rukávy poskytovať pohodlný a podporná zapadajú vďaka elastické materiálu.Vhodný pre mužov a ženy, tieto rukávy sa zabránilo pošmyknutia alebo curling počas prehrávania a flexibilitu pre pohodlný pohyb na ihrisku.

2.Slnko Dôkaz: Chrániť vašu pokožku pred škodlivé účinky slnečných lúčov a zabrániť scuffs alebo škrabancov s náš výborný futbal nohu rukávy.Chváliť chladenie komfort a zostať na vrchole svojej hry počas praxou, alebo sa zhodujú.

3.Väčší Komfort: Skúsenosti maximálne pohodlie a zároveň chrániť vaše nohy s našim futbal nohu rukávy.S elastický a priedušný polyester textílie, sa môžete sústrediť na svoju hru bez nepohodlie.

4.Univerzálne Použitie: Zažite perfektný fit s našimi futbal nohu rukávy, ktorý sa dá ľahko prispôsobiť na akúkoľvek nohy, tvar a veľkosť, poskytuje optimálne pohodlie a ochranu.S našimi inovatívny dizajn, tieto rukávy nebude vypadnúť ľahko, umožňuje bezpečné nosenie počas intenzívne zápasy.

5.Multi-Scenár Podpora: Ideálny pre všetkých športových nadšencov, náš futbal nohu rukávy sú ideálne pre futbal, jazda na bicykli, pozemný hokej, beh, basketbal, alebo fitness aktivity.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty