Elektrické Vyhrievané Rukavice 36-96V Univerzálny USB Ručné Teplejšie Vykurovacie Rukavice Motocykel Tepelnej Dotykový Displej Bike Rukavice, Nepremokavé

€9.30 €13.68
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2279

Odrážky:

1.Dlhotrvajúce Teplo: Vysokým teplotám hliníkovej fólie vykúri celú dlaň a prsty jednotne pre dlhotrvajúce teplo.Náš Motocykel Vyhrievané Rukavice majú dlhšiu životnosť vďaka hliníkovej fólie vykurovacie podložky, čo je nákladovo efektívne.Rukavice používať high-density batérie na dlhšiu jazdu.

2.Ideálna Ochrana: Tieto motocykel vyhrievané rukavice majú pohodlné riadky a vetru PU kožené prsty, ktoré dokážu účinne blokovať studený vietor a zámok teploty.Vodotesný materiál uľahčuje čistenie a údržbu.Trojrozmerná verzia hodí ruky dokonale a dáva príjemný pocit.

3.Zostať v Teple na Vašu Jazdu: S trvanlivé zadnej strane a silnú priľnavosť, tieto rukavice ponúkajú double layer vinutia, ktoré ohrieva všetkých desať prstov.Môžete ľahko nastaviť pružnosť zápästie háčika dizajn.

4.Rozšírené Touch Design: Tieto motocykel vyhrievané rukavice majú jedinečný dizajn touch, ktorá vám umožní rýchlo a ľahko pomocou vášho telefónu alebo GPS aj na cestách.Ruky sú vybavené špeciálnymi technológia, ktorá zvyšuje trenie a poskytuje stabilné uchopenie, plus rukavice sú vyrobené s anti-slip živice odkvapkávanie častíc pre pridaný odolnosť a dobrú priľnavosť.

5.Rozšírené Tepla: Tieto motocykel vyhrievané rukavice majú vnútorné fuzz, ktoré zámky teploty a jemné krátke plyšové, že dáva teplý a útulný pocit.Majú tiež dlhšiu väčšie vykurovacie oblasti, ktorá poskytuje lepšiu vykurovacie schopnosť.

Zostať v teple a spojená s týmito USB nabíjanie rukavice!S vysokým teplotám, tieto rukavice zámok v teplom, zabezpečiť trvanlivosť bez ohľadu na to, ako studená dostane.Prstu technológia umožňuje bez námahy pomocou telefónu alebo tabletu, bez ohľadu na ich vypnúť, zatiaľ čo vnútorné fuzz udržuje vaše ruky útulný.Nenechajte studenej zastaviť - pobyt v teple a spojená s týmito USB nabíjanie rukavice!

Špecifikácia:

Názov: Motocykel Vyhrievané Rukavice

Materiál: PU Koža

Farba: Čierna

Napájacieho Kábla: 1.6 m

Vykurovanie Teplota: 55 ° ± 5 ° C

Veľkosť Produktu:

Rukavice Dĺžka: cca 27 cm/10.63 palcov

Palm Šírka: cca 12 cm/4.72 palcov

Prst Dĺžka: cca 10 cm/3,94"

Platné Typ: 36-96V Univerzálny

Balenie Zoznam:

2* Motocykel Vyhrievané Rukavice

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pohlavie Unisex
Funkcia Priedušná
Materiál Kožené
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh Rukavice
Môžete si to

Príbuzné produkty