Poškriabaniu A Swirl Remover Opraviť A Obnoviť Vaše Auto S High-Gloss Lesk, Vosk Auto Poľský & Farba Reštaurátorskej Auto Čistiace Prostriedky

€6.81 €13.62
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2392

Toto Auto Vosk Scratch Remover je ideálny pre riešenie blackening a vyblednutiu na vaše auto farby.Je to jednoduché použitie a zanechá vaše auto povrchu čisté a upratané.Plus, jeho non-dráždi vzorec nepoškodí pokožku.Vďaka svojej malej veľkosti, je výhodné uložiť a použiť v prípade potreby.

Špecifikácie:

Meno: Auto Vosk Scratch Remover

Zloženie: kyselina stearová, kyselina palmitová, kyselina olejová kolofónie, včelí vosk, živice, vosku

Netto obsahom: o 120ml

Upozornenie:

1. Vhodný len pre bezproblémové povrchy: farba, kov, sklo, atď.;

2. Prosím, byť v pohode a vetrané prostredie na 0-40 stupňov Celzia,

3. Nemal by sa používať na priamom slnečnom svetle alebo prehriatie tela,

4. Vrátane ropných pálenici Uchovávajte mimo dosahu detí uchovávajte mimo dosahu ohňa, prísne uchovávajte mimo očí vstup.

Balenie Zoznam:

1*Auto Scratch Remover Vosk

1*handričkou

1*huba

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Efektívne Poškriabaniu Odstránenie: Naše Auto Vosk Scratch Remover je musí mať položky, aby vaše auto hľadá nové.S jej rýchlo pôsobiaci vzorec, rýchlo odstraňuje drobné škrabance a zabraňuje blackening, vyblednutiu a praskaniu vášho laku.Chrániť svoje investície a vychutnajte si úžasné výsledky.

2.Ľahko Používať: Utrite škrabance s mäkkou utierkou alebo špongiou, kým oni zmizne s naše auto vosk scratch remover.Jej bez námahy, ľahký-k-používať vzorec umožňuje opakované žiadosti, dávať svoje auto leštený vzhľad bez nutnosti akejkoľvek profesionálnych nástrojov alebo zručnosti.

3.Viacúčelový Čistiaci: rozlúčiť sa tvrdohlavý príloh, ako decht, lepidlo, a vtáčí trus, zatiaľ čo bez námahy oprava laku škrabance s týmto viacúčelovým auto vosk scratch remover.Dosiahnuť úplne nový vzhľad a aby sa vaše auto povrchy čisté a upratané s ľahkosťou.

4.Bezpečný na Používanie Vzorca: Užite si poškriabaniu-voľný a zdravý auto s koži-priateľský auto vosk scratch remover.Nemusíte sa obávať poškodenia zdravia, je vyrobený s bezpečné a jemné prírodné zložky, ktoré nebudú dráždiť vašu pokožku.Dôveru našich produktov, aby vaše auto lesklý a perfektné prevedenie.

5.Vonku Riešenie: Objavte pohodlie naše auto vosk scratch remover s jeho praktický a prenosný dizajn.Jeho malá veľkosť umožňuje ľahko prenášať a skladovať, takže ho môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek.Dosiahnuť lesklý a dokončiť na vaše auto bez námahy.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky vvcesidot
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty