Spark Plug Opravy Vysokú Tvrdosť Spark Plug Chaser Vysoký Krútiaci Moment Uhlíková Oceľ Závit Spark Plug Opravy Nástroj Pre Opravy Iskra

€8.69
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2720

Kategória:

Tento spark plug niť opravy nástroj je vyrobený z vysoko uhlíkovej ocele pre dlhú životnosť.Je to jednoducho recuts spark plug vlákna, žiadne technické znalosti, ktoré sú potrebné.S malými rezanie odpor, znižuje trenie a opotrebenie.Opraviť váš motor rýchlo a ľahko s týmto základným nástrojom.

Špecifikácia:

Meno: Spark Plug Niť Repair Tool

Váha: cca 79g/128g

Veľkosť: pozri tabuľka veľkostí podrobnosti

Materiál: vysoko uhlíkovej ocele

Balenie zoznam:

1*Spark Plug Niť Repair Tool

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jemné Materiál: Tento nástroj je vyrobený z vysoko uhlíkovej ocele, ktorá má vysokú tvrdosť a odolnosť.Účinne opravy poškodenej spark plug vlákna a predlžuje životnosť vášho motora.

2.Vylepšený Systém Zapaľovania: Naše Spark Plug Niť Nástroj na Opravu zabezpečuje lepší výkon motora tým, že poskytuje presné niť opravy, zabezpečenie stability a tesnosti pre spark plug.Získať perfektné fit s novými cievku nití a vychutnajte si bezchybné zapálenie.

3.Efektívne Riešenie: rozlúčiť sa nákladné opravy!Tento spark plug niť repair tool nevyžaduje žiadne technické znalosti, alebo zložité nástroje.Ľahko obnoviť poškodené závity vložením nástroj a sústruženie.Šetrí čas a peniaze.Oprava spark plug vlákna je jednoduché.

4.Veľký Čip Priestor: Dosiahnuť hladké a čisté rezanie efekt s našimi spark plug niť repair tool.Jeho vysoká tvrdosť kohútiky umožňujú ľahké strihanie, že sa nepoškodia sviečky alebo motory.Plus, veľký omrvinky priestor zabezpečuje efektívne čip odstránenie bez rušenia, alebo porušení.

5.Efektívne Mazanie: Zlepšiť výkon vášho spark plug vlákna pomocou tohto nástroja ako nástroj pre mastnoty a mazivo.Znižuje trenie a opotrebenie s týmto dobrým pomocníkom pre dlho-trvajúce a efektívne použitie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty