Peňažné Obálky Systém Peňaženky,S 12 Peňažné Prostriedky Rozpočtu Obálky A 12 Rozpočtu Listy Pre Rodinný Finančný Rozpočet Plánovač

€23.96 €34.22
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w27235

Kategória:

ROZPOČTOVANIE je JEDNODUCHÉ & ZÁBAVA :Ako sa môžem zbaviť môj dlh?Začnite tým, že kúpi tento peňažný rozpočet peňaženky.Rozpočet peňaženky systém vám môže pomôcť pri prideľovaní rozpočtu pre každý náklad vo vašom živote.Hotovostné rozpočtovania dobrý zvyk na vašej ceste k finančnej nezávislosti v hotovosti, obálky systému.

VEĽKÚ HODNOTU NASTAVIŤ: Poskytuje dostatok priestoru na ukladanie vašich bankových kariet, fotografie, pero,bankovky,mince,kupóny.

JEDINEČNÉ A ODOLNÉ:štýlový peňažné systém peňaženka je vyrobená z trvanlivé PU kože s krásne a kvalitné povrchu.Rozpočet obálka má 12 jedinečných vzorov, čo vám umožní ľahko rozlíšiť.Každý rozpočet obálka má prázdny štítok na označenie kategórie.Tam sú otvormi na ľavej strane obálky, ktorá vám umožní zafixovať vo vašej peňaženke.

ROZPOČET SLEDOVANIA LIST: Rozpočtovanie sledovania list vám umožní sledovať všetky peňažné ísť dovnútra a von.Vhodný aj pre vás klasifikovať a organizovať váš rozpočet.Týmto spôsobom sa v ovládaní vášho peniaze a prideľovať vaše peniaze správne.

farba:Čierna

Materiál:pu+papier

veľkosť:Cca 21 x 12,5 cm

Obsah Balenia:

1 x Peňaženky

12 x Rozpočtu tabuľka

12 x Peňažné obálky

1 x Binder

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty