Pastelka Okno Drevené Ceruzky Držiteľ Multifunkčné Kancelárske Potreby Organizátor Kreatívny Darček Obsahuje 4 Pastelky

€7.13 €20.39
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w27475

Kategória:

Tento prírodného dreva ceruzka box je ideálny pre ukladanie svoje obľúbené písomné materiály uložte bezpečne.Jeho jedinečný dizajn bude prinášať radosť druhým, čo je zábavné a vtipné dar možnosť boot camp, nasadenie, a odchodu do dôchodku.

Špecifikácia:

Názov: Drevené Pastelky Box

Materiál: Drevo

Veľkosť produktu: o 10x3cm/3.94x1.18 palcov

Hmotnosť: 120 g

Balenie Zoznam:

Pastelka box*1

Pastelky*4

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Materiál: Tieto pastelka boxy sú navrhnuté tak, aby vydržali ťažké použitie s vysoko kvalitné materiály a prírodné drevo stavebné, zabezpečiť dlhodobé a trvalé farbenie potešenie.

2.Vytvoriť Spomienky: Priniesť radosť aj iným a pridať vzrušenie do vášho sfarbenie činnosti s týmto multifunkčné pastelka box, vytvárať nezabudnuteľné momenty.

3.Denný Bezpečnosť: S týmto neškodné a robustné multifunkčné pastelka okno, v kľude, poznať svoje občerstvenie a pastelky sú poškodením v bezpečnom mieste.

4.Funny Darček: Tento pastelka box je ideálny pre každého, kto hľadá zábavné a nápadité zásuvke, či je to zábavný darček alebo kreatívneho projektu aby deti obsadený.

5.Široko Používané: Či už ste v boot camp, nasadenie, odchodu do dôchodku, alebo len sedí okolo kasární, s munchies, tieto pastelka boxy sú široko používané.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty