Bicykel Orovnávanie Stojan na Bicykel Ráfiky Úprava Nástroje, Kolesa Bicykla Opravy Nástroj, nástroje na MTB Príslušenstvo Údržba Repair Tool

€8.97 €13.18
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w352120

Kategória:

Dosiahnuť presné úpravy a zlepšenie jazdeckých stabilitu a pohodlie s týmto ľahko ovládateľný požičovňa hovoril kľúča nástroj.

Navrhnuté pre pohodlie, tento ľahký a prenosný nástroj je ideálny pre outdoorové aktivity, alebo ako cestovná súprava na opravu.To sa hodí rôzne cyklistické rámy, ako sú cestné bicykle, horské bicykle, robotníkov a túry kola, ktoré poskytujú spoľahlivú návrh na kolieska orovnávanie.

Ideálne pre cyklistov mechaniky, cyklistické nadšencov, a bicykel opraviť obchody, tento nástroj je nutnosťou pre každého, kto chce udržať svoje vlastné koleso.

Či už ste na bicykli dobrodružstvo, alebo jednoducho vychutnávať pokojnú jazdu, tento nástroj zabezpečuje, že vaše kolesá pobyt pravda a na bicykli vykonáva na jej najlepšie.

Vyrobené z nylonu materiálu s jemným trením, tento nástroj nebude poškriabaniu povrchu vašich kolies, poskytuje dlhotrvajúcu životnosť a výkon.

Materiál: nylon

farba: A-Žltá / B-Čierna

Obsah Balenia:

1 x Bicykel opravy nástroj

1 x Silikónové vankúš

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty