2 Ks 3D Strašidelné Kyvné Tekvica Svetlá Záhrada Ghost Slnečné Svetlo Halloween Dekorácie Vonkajšie Slnečné Strašidelné Tekvice Svetlá

€18.88 €37.75
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3531

Kategória:

Odrážky:

1.Veľkolepé Strasidla: 3D dizajn týchto buľvy svetlá poskytuje neobyčajne realistický a stereoskopické vzhľad, ktorý pridáva tajomné a strašidelné dotyk na Halloween setup.Na oči vyzerajú, ako by ste po vás, že váš dekor jedinečne prenasleduje atmosféru.

2.Standout Dekorácie: Osvetlenie vášho domova s strašidelné buľvy svetlá, vytvoriť tajuplný Halloween atmosféru a aby vaše nezabudnuteľné noci, všetko bez problémov komplexné inštalácie.

3.Odolné a Spoľahlivé: vyrobené z odolných materiálov, tieto buľvy svetlá sú odolné, spoľahlivé a nie je ľahké zlomiť, čo je perfektné Halloween dekorácie, ktoré si môžete vychutnať na viacerých sezón.

4.Solar-Powered Buľvy Svetlá: Tieto strašidelné buľvy svetlá sú zabudované v s solárne panely, takže nie je potrebné sa obávať, ručné nabíjanie.Tým sa automaticky zapnúť v noci a vypnúť, na úsvite, pomocou slnečnej energie na ukladanie elektrickej energie.

5.Široko Používané: Vezmite si Halloween osláv zárez s týmito strašidelné Oka Osvetlenie.Ideálne pre vytvorenie spine-chilling atmosféru vo vašej záhrady, nádvoria, plot, veranda, alebo krbom, sú musia mať pre vaše ďalšie Halloween-party alebo dovolenku.

Premeniť váš vonkajší priestor do strašidelné ríši divov s týmito Halloween slnečné svetlo.Pridať tajomné a strašidelné pozrieť do vášho domova, a aby vaše nezabudnuteľné Halloween a noc.Tieto trvalé svetlá majú vstavaný solárny panel, ideálny pre strašidelné festivaly.Osvetlenie vaše dvore s ľahkosťou a bez akýchkoľvek ďalších nákladov.

Špecifikácie: Výrobky: Solárne Horor jack-o-Lantern

Materiál: PVC+ nerez +ABS poschodí vložiť

Veľkosť:

Celková výška :(cca.)70 cm/27.56 palcov

Zem vložiť dĺžka :(cca.)34 cm/13.39 palcov

Objímky: 6 hláv

Kapacita batérie: 600 mah

Solárny panel: 1.2 V 150MAH

Nabíjanie metóda: Solárna energia

Prepnúť typ: Zatlačte prepínač

Svetelný reťazec vodotesný hodnotenie: IP65

Hmotnosť: 550 g

Balenie Zoznam:

2 ks x Halloween buľvy svetlá

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Prepnúť Typ Zatlačte Prepínač
Číslo Modelu Solárne Horor jack-o-Lantern
Elektronické no
Svetelný reťazec vodotesný hodnotenie IP65
Nabíjanie Metóda Slnečná Energia
Hmotnosť 550g
Príležitosti Strana, Halloween
Materiál BAVLNA, PVC+ nerez +ABS poschodí vložiť
Objímky 6 headsBattery kapacita
Vzor ŽIADNE
Solárny panel 1.2 V 150MAH
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty