Slivka-V Tvare Tvár Čistenie Hubky Pad Pre Peeling, Maska Tváre Spa Masáž Make-Up Odstránenie Hrubších Komprimovať Prírodnej Celulózy

€2.00 €3.33
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w354546

Kategória:

Funkcie:

1.Eco friendly: tieto huby sú vyrobené z prírodnej celulózy, čo je bez viny, plne biologicky odbúrateľný krásy produktu,keď sa namočia do vody, a tým sa stávajú mäkké a jemné,ideálny pre odstránenie make-upu, znečistenie, a deň je stres.tieto huby sú vhodné pre všetky typy pokožky a bude vaša pleť žiariť.

2.Viacúčelový : naše all-prírodné špongie nie sú rovnako účinné pri odstraňovaní make-up: oni sú tiež výborné exfoliators.používajte špongiu s jemným čistiaci krém alebo penu a vaša pleť bude viditeľne čistejšia, svetlejší a jemnejší.

3.Eco&výhodné: pretože tieto huby sú komprimované, zaberajú veľmi málo miesta na cestách.hoďte pár do svojho make-up taška, keď budete cestovať a vždy budete môcť na čistenie pokožky.tampóny sú opakovane použiteľné, a bude zvyčajne trvať až niekoľko týždňov s každodenné použitie.hodiť jeden preč, keď sa to začne zhoršovať a začať s čerstvý.a

4.Profesionálne použitie: tieto kompaktné huby sú ideálne pre profesionálne spa.poskytnúť klientom vynikajúci tváre s týmito ekonomická, kompaktný, vizuálne príťažlivé huby.

5.Opakovane sa a cestovať-priateľské: stlačený tváre huby sú kompaktné a opakovane, čo je výhodné použiť v taške, kúpeľňa, izba, alebo kdekoľvek budete cestovať.oni sa perfektne hodí do vašej dlane, takže je ľahké držať a používať.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Názov položky:drevná buničina stlačený umývanie tváre

Materiál:Prírodné stlačený drevná buničina bavlna

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:Ako picture show(1inch = 2.54 cm)

Množstvo:20/50 Ks

Balenie obsahuje:

20/50 Ks tváre huby

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky JETTING
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty