Požičovňa Strešný Nosič Nákladu Zadný Stojan Na Bicykel Batožiny Rack Strešný Nosič Vhodný Pre 20-29 "Mtb&4.0" Tuk Bicykle

€26.26 €39.79
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w355553

Kategória:

Popis:

Funkcie:

1.Kvalitné a Trvanlivé: Náš horský bicykel cargo batožiny je konštruované s odolné a vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny, zabezpečuje dlhotrvajúci výkon a odolnosť voči hrdzi a korózii.

2.Univerzálny Dizajn: Tento bicykel hliníkovej zliatiny batožiny dopravca stojan je navrhnutý tak, aby sa zmestili rôzne typy bicyklov, vrátane žien cruiser bicykle, skladacie bicykle, zavesenie kolies, a tuku, pneumatiky kolesá.

3.Ľahká Inštalácia: S jeho jednoduchú inštaláciu a rýchloupínací mechanizmus, náš bicykel na koni sídlo batožiny môže byť ľahko pripevnený na bicykli, čo vám umožní vykonávať svoje veci, bezproblémové.

4.Bezpečné a Spoľahlivé: Vysoká Pevnosť Hliníkový Stojan poskytuje bezpečnú platformu pre vaše batožiny, zabezpečiť, že zostane na mieste počas vašej jazdy.Môžete jazdiť s dôverou a vedomím, že sa vaše položky bezpečné a stabilné.

5.Vylepšené Funkcie: Tento batožiny nielen ponúka dostatok úložného priestoru, ale aj funkcie, elegantný a moderný dizajn, pridanie štýl bicykli a zároveň poskytuje praktické riešenie pre prepravu nákladu.

Nosnosť:

Odporúčame vám, aby ste zaťaženie maximálnou hmotnosťou do 50 kg na bicykli a priority požičovňa bezpečnosti.Hoci nakladanie dospelých hmotnosť (ako 80 kilogramov) sa môže zdať, že je to možné, je tu vysoký potenciál nebezpečenstva škody na stenu, bicykel hub, rýchloupínacou pákou, alebo rám pri jazde na bicykli, ktoré môžu spôsobiť vážne bezpečnostné dôsledky po dlhšej práce.Vezmite prosím na vedomie, že pred nosnosť, prosím skontrolovať nosnosť existujúcich kolesá, rýchle uvoľnenie ramien a rámy.

Špecifikácia:

Materiál: Hliníková zliatina

Veľkosť: 54*14 CM

Upozornenie:

1.Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na svetlo účinok.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 * Bicykel Na Koni Sídlo Batožiny

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Kapacita (Zaťaženie) 50-80 kg
Druh Cargo Stojany
Brzdový Systém V Brzdové
Materiál Zliatiny
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty