Falošné Mihalnice Sa Prirodzene Simulované Hrubé Transparentné Kmeňových Falošné Mihalnice Iskrička Začiatočník Make-Up Nástroje Riasy Ručne Vyrobené Lash

€3.45 €13.80
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w364591

Značky: Mihalnice

Kategória:

PREČO SI VYBRAŤ NÁS ?

Sme určeného dodávateľa svetoznámeho rias značiek.Máme profesionálne rias továrne v QINGDAO, Ktoré majú veľa striktných procesov na zabezpečenie kvality výrobky, ktoré kupujete.Ak množstvo rias, ktoré potrebujete presahuje zásob množstvo zobrazuje, obráťte sa priamo na nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Q & A

Q1: Ako dlho bude trvať na mňa dostať môj balík?

Odpoveď: Ak sa rozhodnete ekonomika dopravy, bude to trvať asi 30-75 dni pre doručenie; ak sa rozhodnete štandardná doprava, bude to trvať asi 18-26 dní.

Otázka 2: Prečo je výrobok, ktorý som dostal v rozpore s obrázkom on-line?

Odpoveď: Vzhľadom na mihalnice sú 100% ručne, Každá šarža môže mať mierne odlišné, patrí tvar, dĺžka, curling, hrubé atď.Je to nevyhnutné, Prosím ťa, odpusť mi!Ak si mysli, prosím, kupujte opatrne.

Q3: Prečo dostávam chybný výrobok?

Odpoveď: Naše výrobky sú prísne kontrolované predtým, ako boli odoslané.Ak výrobok, ktorý ste dostali je unsatisfiedor chybný, pošlite nám, prosím, obrázok produktu a požiadať o vrátenie peňazí.Sme vám plnú náhradu uľahčenie vašej kúpy.

Q4:balík, nikdy prišli, čo by som mal robiť?

Odpoveď: Ak ste nedostali výrobku, neváhajte nás kontaktovať a my vám poskytne kontaktné informácie miestneho dopravcu spoločnosti.Ak sa stále nedostávajú produkt po vás kontaktovať kuriér spoločnosti, prosím, informujte nás a my vám spracujeme vrátenie peňazí za vás.

O5: dostal som výrobku, ale mne sa to nepáči.Môžem ju vrátiť?

Odpoveď: Ak si myslíte, že výrobok nie je vhodný pre vás, môžete požiadať o priznanie a požiadať o vrátenie peňazí.Prosím, vyplňte číslo zásielky pre vašu retuning package nasledujúce inštrukcie, aby sme mohli spracovať vašu vrátime v čo najkratšom čase.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím, kontaktujte nás čo najskôr a my vám ponúkneme uspokojivú odpoveď!Dúfam, že sa vám užite si nakupovanie!!!Ďakujeme!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Falošné Mihalnice Druh Prúžok Riasy
Položka Druh Falošných Rias
Názov Značky EYENGLE
Výrobný Proces Semi-Ručne Vyrobené
Pôvod Kontinentálna Čína
Počet Kusov Jedna Jednotka
Falošné Mihalnice Typ Jednotlivé Riasy
Falošné Mihalnice Band Priehľadné Plastové
Falošné Mihalnice Dĺžka 1 cm-1,5 cm
Falošných Rias Materiál Syntetické Vlasy
Falošné Mihalnice Štýl Prírodné Dlhé
Môžete si to

Príbuzné produkty