Športové Tvár Maškaráda Opakovane Ochranný Štít Na Tvár S Vzduchový Ventil Vetru Cyklistickú Výstroj Proti Znečisteniu Bočný Kryt Pre

€2.68 €7.87
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w367721

Kategória:

Predstavujeme náš Cyklistické Prachu bočný Kryt!Účinne blokovať škodlivé častice, ako napríklad hmla, prach a peľ.Zabezpečuje plynulé dýchanie bez stuffiness, a kĺzaniu mimo ľahko.Široko používané a nie je ľahké sa zdeformovať alebo odtieňa.Chráňte sa na vonkajšie jazdí bez obetovania priedušnosť alebo komfort.

Špecifikácie:

Názov: prach bočný kryt

Váha: cca 50g

Veľkosť produktu: o 25x10cm/9.84x3.94 cm

Materiál: Nylon

Balenie Zoznam:

1pc prachu tvár cove.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Inovatívne Ochrany: Štít sami od škodlivých znečisťujúcich látok s našimi opakovane cyklistické prachu bočný kryt.Vyrobené s priedušná textílie, účinne blokuje prachu, haze, peľ a iné škodlivé častice.

2.Priedušný Oka Dizajn: Dýchať, ľahké s našimi cyklistické prachu bočný kryt vybavený avantgardnou oka filter technológie.Užite si dobrú priedušnosť a dobre vetranom ochranu v každom klímy.

3.Nastaviteľné Fit: Dať svoju tvár dokonale teplé a tvarovaná fit s našimi prachu bočný kryt.Jeho nastaviteľná spona na nos a popruh určený pre svoj tvar tváre a obvodu hlavy, zabezpečiť veľmi pohodlné a slip-zadarmo na bicykli.

4.Široký Aplikácie: Pozdvihnúť vaše outdoorové aktivity s týmto univerzálne cyklistické prachu bočný kryt, ideálny pre športy ako cyklistika, lyžovanie a ďalšie.Chránili vaše oči a udržať prach na uzde pre optimálny výkon zakaždým.

5.Výnimočná Odolnosť: S jeho silný a odolný nylon materiál, tento cyklistické prachu bočný kryt poskytuje výnimočnú odolnosť voči opotrebovaniu.Je navrhnutý tak, aby vydržali ťažké použitie a nie ľahko deformovať alebo odtieňa.Na umývateľný funkciu tiež uľahčuje udržiavať pre dlhodobé použitie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Konope
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty