Vlasy Hrebeňom s Otvárač Vyrobené z 304 Nerezovej Ocele Hrebene pre Mužov Starostlivosti Styling Mini Jemné Ozubené Fúzy Striebro alebo

€3.63
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w371682

Kategória:

13 úplne nové a vysokej kvality

OOTDTY

Funkcie:

Dizajn: dizajn jemné zuby môže naozaj hrebeňa a starostlivosť o vaše fúzy, tečie hladko bez trenia.Vybavený vývrtka, pre vás pripravený kedykoľvek na čas, a vstavaný polygonálnym pre prívesok otvor vám môže pomôcť, nikdy stratiť hrebeň.

Praktická veľkosť: Tento hrebeň možno pohodlne zmestili vaše ruky, peňaženky a vrecká, tak to prináša príjemný zážitok pri starostlivosti o brady.

Trvanlivosť: vlasy stying špirála je vyrobený z 304 nerezovej ocele, anti-statické a tepelne-odolné, nie je ľahké byť rozdelené, a je píla-cut zabezpečiť hladký povrch, ktorý nebude ťahať alebo zachytiť vlasových folikulov.

Multifunkčné: Môže byť použitý ako fúzy a vlasy česať, aj ženícha vášho domáceho maznáčika.Otvárač dizajn môže byť použitý ako otvárač pri zachovaní váš účes na

pre Kreatívny darček: To je dobré darček k narodeninám, sviatku prítomný, alebo výročie darček pre muža vo vašom živote!

Špecifikácia:

Materiál:304 Nerezovej Ocele

Veľkosť:cca.8.5x5.4 cm/3.35x2.12in

Optonal farby:Čierna/Strieborná

Množstvo:1Pc

Poznámka:

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1xHair Špirálou (iné príslušenstvo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty