Bicykel Freewheel Nástroj Pre Odstránenie Požičovňa Osi Nástroja Kazeta Nástroj Pre Odstránenie Jednoduchý A Robustný Freewheel Odstránenie Pre Osemhranné Dno

€1.48 €4.11
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w380163

Kategória:

Hľadáte Freewheel Removal Tool, ktorý je ľahko ovládateľný a nebude spôsobovať žiadne dĺžka nesúlad otázky?Náš Bicykel Freewheel Removal Tool so štvorcovým dnom osi je presne to, čo budete potrebovať!Budete radi, ako jednoduché a efektívne, to je.

Špecifikácia:

Názov produktu: Freewheel Removal Tool

Materiál: Vysoko kvalitné oceľové kované

Váha: cca 103g

Veľkosť: dĺžka skus poloha rukáv je 14 MM

Platné pre: 5-pásmový vonkajší kryt s 20 zubov v systéme

Balenie Zoznam:

Freewheel Nástroj Pre Odstránenie * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Robustný Pomoci: V Freewheel Removal Tool je ideálnym riešením pre ľahké a bezpečné odstraňovanie freewheels.Jej pevné a hrubé trvanlivé ocele materiál zaistí silné húževnatosť a bezpečné použitie, bez porušenia ľahko.

2.Univerzálny Dizajn: S týmto požičovňa freewheel remover, môžete ľahko odstrániť dlhé spodné hriadele a freewheels ľubovoľnej dĺžky.Jej adaptability na rôznych dĺžok, odstraňuje obavy týkajúce sa problémov s kompatibilitou, takže je ideálny pre rôzne operácie.

3.Vhodné Na Inštaláciu: Náš Bicykel Freewheel Odstránenie Nástroj zjednodušuje proces tým, že vám umožňuje ľahko umiestnite puzdro na osi a otáčať s kľúča.Nie sú potrebné žiadne odborné zručnosti alebo komplikovaných krokov - je nástroj na rýchly a jednoduchý na používanie, zabezpečiť bezproblémové bicykli údržbu.

4.Rôzne Funkcie: Tento freewheel removal tool možno použiť na rôzne typy dno šachty, ako osemhranné, štvorec, alebo iné tvary.Je vhodný pre rôzne bicykle alebo iných zariadení, ktoré je potrebné odstrániť freewheel.To je multi-funkčný nástroj, ktorý vám pomôže s vaším cyklistické potreby.

5.Sofistikované Spracovanie: Naše Freewheel Nástroj pre Odstránenie venuje veľkú pozornosť na detaily v jeho návrh, zabezpečí jeho trvanlivosť a spoľahlivosť.Oceníte jeho bezproblémovú prevádzku, ako si bez námahy udržať na bicykli ako profesionál.Dôverujte nám, budete milovať!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty