Silný Displeja Odolné Univerzálne Skateboard Stenu Vešiak Na Stenu Mount Posuvné Doska Držiak Displeja, Stojan, Držiak

€12.70
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w388806

Kategória:

Usporiadať a zobraziť svoje dosky s našimi skateboard wall mount.Je dosť silná, aby podržte skateboardy, longboards, snowboardov, ski-servisov, a ďalšie.Dobrý výzdoba pre váš dom, obývacia izba, spálňa, do obchodu, alebo aj na pracovisku.Jednoduchá inštalácia pomocou skrutiek zahrnuté v balíku.Vhodný pre mnoho typov skateboardoch.Dobre urobená a krásne.Dostať svoje dosky so zemou a na displeji dnes.

Špecifikácia:

Názov: Skateboard Wall Mount Rack

Materiál: Akryl

Farba: transparentná (prosím, odtrhnite ochranný film na strane pred používaním)

Celková veľkosť: o 15.2*12*3 cm/6*4.72*1.18 v

Hrúbka: približne 0.4 cm/0.16 palcov

Šírka drážok: o 1.9 cm/0.75 v

Balenie Zoznam:

Skateboard wall mount displej* 1 pár

Skrutka*4

Rozšírenie trubice*4

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vybraný Materiál: Vyrobené z vybraného materiálu pomocou-kus lištu a kvalitné 4 mm akryl, náš skateboard wall mount vydrží ťažkých bremien, bez trhlín, alebo porušení.Bezpečne držať vaše skateboardy, snowboardy máme, a longboards.

2.Nádherné Dekorácie: Tento skateboard wall mount je nielen praktické úložné riešenie, ale aj dobrý výzdoba pre váš dom, obývacia izba, spálňa, do obchodu, alebo aj na pracovisku.To vám pomôže zobraziť a usporiadať všetky vaše skateboards štýlový a elegantný spôsob, ako.

3.Jednoduchá Inštalácia: Naše skateboard wall mount môže byť ľahko inštalované v priebehu niekoľkých minút pomocou skrutky dodané.Jednoducho pozíciu, vŕtať diery v stene, a displej namontujte stáť.Užite si bezproblémové a bezpečné uloženie na skateboarde.

4.Široký Aplikácie: Bezpečne pripojiť svoj štandard, longboard, cruiser, alebo penny skateboard s našimi wall mount.Jeho široké spektrum využitia je ideálny pre váš obývacia izba, spálňa, garáž, alebo akékoľvek iné miesto.Výborný darček pre všetky skateboard milenca.

5.Praktický Darček: Tento skateboard wall mount je skvelý darček pre všetkých skateboard milovníkov ak chcete zobraziť a uložiť ich skateboardoch.To je dobre urobená a krásne, a to môže ušetriť miesto vo vašej izbe alebo v garáži.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty