Crank Sťahovák Bike Nástroj Vysokých Temp Odolné voči Uhlíkovej Ocele Odstraňovač Povrch Presné Crank Arm Zariadenia Bicykli Nástroje Pre MTB Bicykle

€6.92 €13.84
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w393267

Kategória:

Naše Crank Arm Nástroj pre Odstránenie poskytuje pohodlný a bezproblémový spôsob, ako odstrániť a nahradiť kľukou zbraní na bicykle.Vyrobené s najvyššou materiálov, tento dobre vykonanej nástroj funkcie hladké hrany, ktoré sa nepoškodia bicykli.Musí mať pre všetky cyklistické nadšencov, alebo mechanik.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Bicykel Kľukou Removal Tool

Produkt Materiál: karbónová oceľ

Veľkosť produktu: O 3.3*2cm/1.29*0.78 v

Balenie Zoznam:

1 x Bike Kľukou Removal Tool

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezproblémové Údržba: náš bicykel kľukou removal tool, aby vaše bicykel v bezchybnom stave!Tento nástroj môže byť pohodlne obsluhovať s 12mm open-end alebo nastaviteľné-ústa kľúča, takže je ľahko odstrániť a nainštalovať na bicykli kľukou.Užite si bez námahy údržba dnes!

2.Vynikajúce Vyrobené: Určené s presnosťou, tento bike kľukou removal tool je vytvorený s spoľahlivé a dobre vyrobené technológiou.Zub tvar dokonale zarovná s dierou pozíciu, zabezpečenie presných odstránenie každý čas.

3.Odolný Dizajn: Vyrobené z uhlíkovej ocele materiál, tento bike kľukou removal tool má dlhú životnosť čas a opotrebovaniu.To môže vydržať vysoké teploty a je vynikajúci materiál na bicykli údržbu.

4.Viaceré Účely: Ako musí mať pre bicykel mechaniky a nadšencov, tento bike kľukou removal tool je bezpečné a efektívne pre opravy, inštalácia a odstránenie koleso kluky.Bežne používané na MTB a iné bicykli typov, to dokončí všetky koleso súprava na opravu.

5.Hladké Odstránenie: S vynikajúce spracovanie a guľaté rohy, tento bike kľukou nástroj pre odstránenie hladko odstraňuje kluky bez poškodenia bicykli.Bezpečné pre amatérov používať, je potrebné toolkit navyše.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty