Pár Rukavíc Priateľstvo Rukavice Priateľstvo Rukavice Pár Rukavice Držanie Rúk Zimné Rukavice 1-Kus Rukavice Priateľstvo Darček Pre

€9.61 €28.26
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w396325

Kategória:

Pripravte sa na zimné obdobie s našimi pár zimné rukavice!S vynikajúcim a roztomilý dizajn, tieto rukavice sú nielen módne, ale funkčné príliš.Nebudete pocit chladu v zime s týmito rukavice, a zábavnej ruka-holding dizajn dodáva dotyk hravosť.Dokonale zladené s vaším oblečením, tieto rukavice sú musíte mať príslušenstvo.

Špecifikácia:

Názov: pár Vianočné rukavice

Materiál: rocker velvet

Veľkosť produktu: (cca.)28.5*24 cm/11.22*9.45 palcov

/(pribl.)15*21 cm/5.91*8.27 palcov

Balenie zoznam

Pár Rukavice Ruke Drží *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Podporovať Intimity: Určené pre páry, alebo najlepšími priateľmi, týchto pár zimné rukavice ponúkajú dokonalú príležitosť vytvoriť romantickú atmosféru a zostať v teple súčasne.Mäkké a útulné textílie umožňuje držať sa za ruky pohodlne, zatiaľ čo rôzne farby a veľkosti možností zamerať sa na vašich osobných preferencií.

2.Módny Dizajn: Pár rukavice sú navrhnuté s 1-kus textílie, ktorá spája dva samostatné rukavice spolu.To umožňuje vás a vášho partnera držať ruky, pohodlne a zdieľať vaše telesné teplo v chladnom zimnom období.Rukavice majú tiež vynikajúce a roztomilý dizajn, ktorý dodáva nádych romantiky na vaše outdoorové aktivity.

3.High-grade Materiál: Tieto pár zimné rukavice sú vyrobené z mäkkej shaker fleece, ktorý je príjemné a teplé na dotyk.Nebudete pocit chladu v zime s týmito rukavicami na rukách.Tiež sú odolné a ľahké umývanie.

4.Intímne Spojenie: Tieto pár zimné rukavice majú zábavnej ruka-holding dizajn, ktorý umožňuje držať svojho partnera ruku aj pri nosení rukavíc.Unikátny ručne spojenie udržuje vaše ruky teplé a útulné a zároveň vyjadriť svoju lásku.

5.Módne Musíte Mať: Tieto pár zimné rukavice sú štýlový doplnok vášho šatníka, ideálny na zápas akékoľvek oblečenie.Či sa chystáte na neformálne alebo formálne vzhľad, tieto rukavice doplnia váš osobitý štýl a udržať vaše ruky teplé a útulné.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Gél Tekutý Silikón
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty