Auto Pneumatiky Kmeňových Ventil Čiapky Kolesa Ventil Zahŕňa Auto Vodotesný, Prachotesný Pneumatiky Spp Pre Automobily A Motocykle Nákladné Bicykle

€1.77 €2.80
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w404834

Kategória:

Zvýšenie elegantný vzhľad vašej pneumatiky s týmito krásnej a trvanlivé vretena ventilu kryty.Zabezpečiť stabilný tlak vzduchu v pneumatikách pre bezpečnú jazdu sú tiež vysoko reflexné, ďalej k vašej pneumatiky je krása.Vhodné pre väčšinu vozidiel, sú jednoduché a vhodné na inštaláciu, prináša ľahké na svoju jazdu.

Špecifikácia.

Farba: Čierna Červená Šedá

Hmotnosť: 2g

Materiál: hliníková zliatina + gumové tesnenie

Veľkosť: (cca.)1.1*1.1*1.6 cm/0.43*0.43*0.63 palcov

Balenie zoznam.

Ventil Čiapky*4

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivý Materiál: Vyrobené s vynikajúcou kovov, náš vretena ventilu zahŕňa ponúkajú spoľahlivú ochranu pred vodou, hrdze a nečistôt.S ich corroding odolný a nepriepustných dizajn, poskytujú dlhodobé pokrytie, že vyzerá krásne a zostane neporušený.

2.Ventil Core Stráženie: Štít svoje ventil jadro a udržať vaše pneumatiky punkcia-free s našimi vretena ventilu kryty.Náš produkt aj opatrenia proti korozívnym škody spôsobené hliny, vody a snehu.Dostanete 4 sa vzťahuje na kompletný pneumatiky ochranu.

3.Charakteristický Vzhľad: Aby vaše auto stánok s týmito vretena ventilu kryty.Vstavaný gumené tesnenia zabezpečiť trvalé trvanlivosti počas reflexné povrchy accentuates vaše pneumatiky je krása.Kombinovať a funkcia s týmto jednoznačne určené, musia mať príslušenstvo.

4.Všestranná Ochrana: Tieto vretena ventilu kryty sú vhodné pre všetky druhy automobilov, motocyklov, bicyklov a iných pneumatiky ventily.Sú jednoduché na inštaláciu a odstránenie, a môže chrániť váš ventil vychádza z prachu, nečistôt a corroding.

5.Jednoduchá Inštalácia: Tieto vretena ventilu kryty sú jednoduché na použitie a vhodné na inštaláciu.Len dotiahnite ich na ventil stonky a užite si elegantný vzhľad a ochranu, ktorú poskytujú.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Druh Pneumatiky
Druh Materiálu hliníková zliatina + gumové tesnenie
Špeciálne Funkcie Žieravé Odolný Nepriepustných
Externé Testovanie Certifikácia ce
Názov Modelu 4PCS Pneumatiky Vzduchu Čiapky Žieravé
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty