Ručné Uchopenie Strengthener Strane Squeezer Nastaviteľný Odpor Predlaktie Drop Shipping

€6.57 €13.41
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4182

Kategória:

Funkcie:

OOTDTY

Úplne nové a vysokej kvality

Vysoká kvalita: Vyrobené z vysoko kvalitnej a ABS materiál, pohodlné a protišmykový.Naše uchopenie stimulátory bude vaše pohyby pohodlnejšie.To sa nepoškodia vaše ruky a prsty, ktoré vám prinesie vynikajúce užívateľské skúsenosti.

Počítanie funkcia: Naše ruky vytlácacie lisy sú vybavené mechanickým/elektronické sčítanie funkcií, ktoré zaznamenávať vaše cvičenia-krát každý čas.Pomôcť vám lepšie porozumieť odbornej prípravy pokrok.

Nastaviteľný odpor: 10-100 kg odpor možno ľahko nastaviť podľa potreby.To môže byť-uzavreté s rôznymi grip školenia riešiť vaše ruky, prstov a predlaktia problémy.

Viacúčelový: zovretia stimulátory je veľmi vhodné pre zvýšenie sily, sila a rýchlosť zápästia, prstov a predlaktia.To nie je len skvelou voľbou pre horolezec, športovec, a hudobníkov na zvýšenie prstov a zápästí flexibilita, ale aj veľmi vhodný pre ľudí s zápästia, zlomeniny.Či ste žena alebo muž, dieťa, alebo dospelý, začiatočník, alebo skúsený človek, môžete grip školenia akékoľvek čas a kdekoľvek.

Ľahko sa prenáša: Naše zovretia vzdelávacie zariadenia super je prenosný a môže vám cvičenie v domácnostiach, v aute, v kanceláriách, atď!To vám môže pomôcť cvičenie viac a uplatniť svoje svaly rýchlejšie ako predtým.

Špecifikácie:

Materiál: ABS+presné oceľové

Farba: Čierna/Modrá-farba/Zelená-farba

Kategória: Ako na obrázku)

Platnosť: 10 kg-100 kg

Balenie Obsahuje:

1x Rukoväť Strengthener

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Oddelenie Meno Unisex
Školenia Stránky Ruky
Číslo Modelu E5BD1SA200094
Druh Typ Uchopovač
Typ športy Silový Tréning
Môžete si to

Príbuzné produkty