Cartoon Loptu Japonské Anime Hry puzdro pre Apple Airpods 2 3 Gen Kryt pre AirPods Pro 2. Generácie Vzduchu Struky Ochranné

€3.45 €5.75
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w439720

●Tento výrobok je dostupný iba pre Apple-značkové AirPods slúchadlá, nie pre iných značiek

●AirPods 2, AirPods 3 , AirPods Pro a AirPods Pro 2 generácie sú štyri rôzne modely slúchadiel, keď si objednáte, skontrolujte, či je platné slúchadlá model si vybrali je správna.

● Tento produkt je ochranné puzdro, nie headset, ani headset plnenie priestoru.

● AirPods Pro je rovnakej veľkosti ako AirPods Pro 2 generácie, ale AirPods Pro 2 generácie budú mať viac otvory na spodnej strane.Iba niektoré modely majú nový model určený pre otvor v spodnej časti AirPods Pro 2 generácie.Ak vám nevadí, túto si môžete zvoliť AirPods Pro prípade namiesto AirPods Pro 2 generácie prípade .

●Môžete sudca vaše slúchadlá model založený na obrázku nižšie, ak si stále nie ste istí, o svojej slúchadlá model, prosím, kontaktujte ma.

1 Recenzie

  • img
    Používateľ
    2024-01-15

    Je to tak roztomilý raz... týždenne pre dodávky? Vyzerá to, že je to len v ceste, tak to je prípad, kedy máte chuť počúvať skladby s AirPods? Som veľmi spokojný. V iných nákupných centier, tam je prípad, zdá sa, že sa cez tisíc vyhral tu. Dian úveru .. darí!!!!

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Druh Slúchadlá Prípadoch
Materiál Silikónové
Číslo Modelu Pre Apple iba slúchadlá
Názov Značky Dojony Zoudonwei
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty