Kompatibilné s Beats Fit Pro Shockproof Bezdrôtové Slúchadlá Rukáv odolný voči nárazom Bývanie Anti-prach, Umývateľný Mäkké Pokrytie

€4.38 €5.47
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4432

Značky: shockproof bezdrôtové slúchadlá

Kategória:

Kompatibilné s Beats Fit Pro Shockproof Bezdrôtové Slúchadlá Rukáv odolný voči nárazom Bývanie Anti-prach, Umývateľný Mäkké Pokrytie

Vlastnosti: Vyrobené z poistného elastické silica gel, ktorý je odlišný od iných materiálov, nie je ľahké veku a zlomiť, ochrany bude lepšie a vydrží dlhšie.

Pribrala silica gel vrstva, hrubšie a silnejšie ako iné ochranné prípadoch, 360-stupňové plnú ochranu tela, aby sa zabránilo poškriabaniu a ochranu proti pádu.

Robustný mäkké silica gel prípade, anti-slip prúžok určený poskytnúť plne chráni pre slúchadlá, ktoré 360-stupeň plnú ochranu tela proti kvapky, poškriabaním a nárazmi.

Horný a dolný kryt split dizajn, otvorením krytu viac hladko, náhodné párovanie, plnú ochranu, silnejší, húževnatosť, proti pádu, a tlmenie nárazov, mäkké a priateľské k pokožke, a trvanlivé.

Ergonomický dizajn robí plášť a slúchadlá fit bližšie.Vynikajúce prevedenie, skutočný stroj formy otvorenie, osobná ochrana.Odolné ako nové, anti-zablokovať, špine-odolný, a účinné protiprachová.

Špecifikácia: Materiál:Silica Gel

Veľkosť:Cca.7.7x6.2x2.8 cm/3.03x2.44x1.1inch

Farba:Čierna/Červená/Zelená/Modrá

Kompatibilné s Beats Pro Fit

Balenie Obsahuje: 1x Slúchadlá Ochranné Puzdro

poznámka: 1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Druh Prípadoch
Názov Značky OOTDTY
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty