Prenosné PU Kryt Účtovná Skladovanie Taška s Nylon Ramenný Popruh pre Doss Soundbox Reproduktor pre Cestovné Home Office

€9.24 €18.87
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w459159

Funkcie:

OOTDTY

Úplne nové a vysokej kvality

Udržať váš bezdrôtový reproduktor bezpečné s trvanlivé cestovné puzdro.Vyrobené s vysoko kvalitných materiálov, zabezpečuje spoľahlivú ochranu proti poškriabaniu a náhodnému poškodeniu.

Navrhnuté pre pohodlie, tento prípad funkcie ramenný popruh pre ľahké a bezpečné prenášanie.Vyhradené tlačidlo a nabíjací port otvory umožňujú bezproblémové prístup bez odstránenia prípade.

Vhodné pre hudobných nadšencov a vonkajšie dobrodruhov, tento ochranný prípade zameraná na jednotlivcov, ktorí chcú, aby ich reproduktorov bezpečné počas cestovanie, camping, alebo outdoorové aktivity.

Či idete na pláž, nalodenie na pěší výlet, alebo majú v parku, tento cestovné puzdro poskytuje solídnu ochranu pre váš reproduktor.Vziať svoju obľúbenú hudbu so sebou bez obáv náhodného kvapky alebo nárazmi.

S jeho elegantný dizajn a kvalitné materiály, to cestovné puzdro nielen chráni, ale tiež pridáva nádych štýl na váš prenosný reproduktor.Nosiť prístroj s istotou a urobiť vyhlásenie, nech ste kdekoľvek.

Špecifikácie:

Materiál: PU+ nylon popruh

Pre Doss Soundbox Reproduktor

Veľkosť: 21x8x6.5cm

Balenie Obsahuje:

1 x PU Kryt

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Druh Reproduktor Prípadoch
Názov Značky BUBM
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty