Roztomilý Darčekový Tašky Dekoračné Knihy Tvar Vianočné Darčekové Krabice 5 ks Santa Claus Papier Darčekové Balenie Tašky na Knihy, Hračky Cookies

€5.43 €10.87
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4639

Kategória:

Odrážky:

1.Zvýšená Darček: Naše Vianočné darčekové krabice pochváliť jemné tlač elk, snowflake, a Santa Claus vzory, prináša živé prázdninové nálade, aby sa váš dar-dávať.Dokonalé konštrukcia vitríny pozoruhodné spracovania a vysoko kvalitného kartónu.

2.Jednoduché Použitie: Remeslá svoje vlastné Vianočné Darčekové krabičky s našimi DIY montážny kit!Nechajte svojej fantázii lietať s jedinečné dary, ktoré budú zanechá trvalý dojem na svojich blízkych.

3.Exkluzívny Dizajn: Odkryť svoju kreatívnu stránku s knihou-tvarované Vianočné darčekové krabice, ktoré prichádzajú do 5 slávnostné farby/vzory.S 5 KS v jednom balení, tieto boxy sú tú správnu veľkosť pre malé položky, meniť svoje dary do viac jedinečné a zaujímavé kúsky.Urobte svoje darčeky vyniknúť!

4.Slávnostné Upgrade: pripravte sa na prázdnin s našou Vianočné Darčekové Krabice!Sú ideálnym doplnkom pre váš Vianočný essentials, pridáva nádych slávnosti na svoje dary a čo je viac špeciálne.

5.Široké použitie: Tieto univerzálne Vianočné darčekové krabice, aby sa dokonale obaly na knihy, drobné hračky, sladkosti a iné darčeky.Ich širokú aplikáciu sa hodí každú príležitosť, z Vianočných strany rodinných stretnutí a práce oslavy.

Popis:

Naše Vianoce Boxy sú ideálne pre letné obdobie!Hrajú jolly Santa Claus, tieto polia pridať slávnostné dotyk na akýkoľvek dar.S jednoduchú montáž, môžete urobiť dary ďalšie jedinečné a zaujímavé sami.Tieto políčka sa, aby vaše darčeky viac teplej a krásne!

Špecifikácia:

1.Materiál: papier

Montované veľkosť: 18x13x5cm/7x5.11 x 1.9 v

Balenie Zoznam:

5 KS x Vianočné Darčekové Krabice

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál BAVLNA
Počet Pc 5 ks
Príležitosti Vianoce
Číslo Modelu Vianočné Darčekové Krabice
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty