Veľkú Kapacitu, Cestovné Puzdro Pre Pohyb 2/Presunúť Prenosný Úložný Vak Bezdrôtový Reproduktor Taška S Popruhom Cez Rameno

€10.11 €14.45
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w465658

Perfektný prenosný vak pre vaše reproduktory!S komplexnú ochranu, dvojité zips dizajn, a prachu a vode funkciu, táto taška nie len drží reproduktory, ale zabezpečuje ich bezpečnosť.Ľahko sa prenáša a doprava, vezmite si reproduktory kdekoľvek idete s týmto spoľahlivé taška.

Špecifikácia:

Názov: Prednášajúci Skladovanie Taška

Farba: Čierna

Materiál: polyesterová tkanina + 6 mm hrubé PE bavlna sandwich + zamatová podšívka

Veľkosť produktu: o 25.7*18.8*18.5 cm/10.1*7.4*7.3 palec

Zoznam Produktov:

1 x Reproduktor Skladovanie Taška

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Reproduktor Bezpečnosť: reproduktor si zaslúži komplexnú ochranu pred poškriabaním a zrážok, a naše reproduktor skladovanie taška prináša len to.Odborne navrhnutý tak, aby sa zmestili vaše dôležitý je tvar a veľkosť.

2.Hladké Zipsy: Vychutnajte si jednoduchý prístup k vašej reproduktory s dvojitým zipsom dizajn tohto reproduktora skladovanie tašku.Hladké heavy-duty zipsy, aby otváranie a zatváranie bez námahy, vám dáva rýchly prístup do vášho zariadenia.

3.Dostatok Priestoru: Vybavené bočné vrecko na príslušenstvo, ako sú mobilné telefóny, nabíjačky, káble, atď., naše reproduktor skladovanie taška má dostatok priestoru pre reproduktory a vecí.

4.Vodotesný a Prachotesný: Objatí odolná polyesterová tkanina, PE bavlna interlayer, a zamatová podšívka z našich reproduktor skladovanie tašku.Obhajovať vaše reproduktor proti vode a prachu s dôverou, s vedomím, že to bude znášať pre nadchádzajúce roky.

5.Bez námahy Mobilita: Tento reproduktor úložný vak sa môže pochváliť nastaviteľné ramenný popruh na jednoduchú prepravu vášho reproduktor, umožňuje prevziať zvukový systém kdekoľvek bez starostí.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Package No
Položka Druh Reproduktor Tašky
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty