6Pcs 1/4 palce Hex Ramienka Skrutkovač Bitov Držiteľ Rozšírenie Bar Vŕtať Skrutku Adaptéra Rýchle Uvoľnenie Keychain Pre Handymen Tesári

€6.37 €14.48
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4713

Kategória:

6Pcs 1/4 palce Hex Ramienka Skrutkovač Bitov Držiteľ Rozšírenie Bar Vŕtať Skrutku Adaptéra Rýchle Uvoľnenie Keychain Pre Handymen Tesári

Odrážky:

1.Odolné a Spoľahlivé: robustné a opotrebovaniu hliníkovej zliatiny materiálu z našich skrutkovač bitov držiteľ zabezpečí maximálnu životnosť.Skúsenosti bezpečné a jednoduché uchopenie, zatiaľ čo znášať vysoký krútiaci moment.Ľahký a kompaktný, je to ideálne úložné riešenie pre vaše bitov.

2.Efektívny Výkon: S nosnosť až 500 gramov, tento skrutkovač držiak bitov je ideálny nástroj na riešenie ťažkých projektov.Jeho robustné a spoľahlivé loptu závora zabezpečuje, mocný grip, že nebude pošmyknúť alebo spadnúť.

3.Easy-to-Use Dizajn: Naše skrutkovač držiak bitov funkcie bezproblémové tlačová systém, ktorý umožňuje bit zapínanie je ľahká úloha.Zmeniť bitov s rukou a dostať vaše prácu efektívnejšie než kedykoľvek predtým, s týmto pohodlné a užívateľsky príjemný nástroj.

4.Skvelá Kompatibilita: skrutkovač bitov držiak sa zmestí väčšina elektrických vodičov a ručných ovládačov, takže je ľahko ovládateľný pomocou bežných vrtákov.To vám tiež pomôže udržať vaše vŕtať dobre zorganizované a pripravené pre akýkoľvek projekt.

5.Viacnásobné Použitie: Tento praktický skrutkovač bitov držiteľ pojme všetky vaše potreby, takže je ideálny pre elektrikárov, stolárov, stavebníkov, mechanikov, stavebných robotníkov, handymen, a HOBBY nadšencov: vynikajúci darček pre nástroj milovníkov pri akejkoľvek príležitosti.

Organizovanie vrtákov s našimi odolné a robustné Prenosné Bit Držiteľ!Ideálny pre pracovníkov v stavebníctve, tento pohodlný nástroj zabezpečuje ľahký prístup do všetkých vašich bitov.

Špecifikácia:

Názov: Vrtáka Skrutku Adaptéra

Materiál: Hliníková zliatina

Farba: Farbu, strieborná, čierna

Váha: cca 78g( 1 sada)

Horolezectvo pracky veľkosť: Číslo 8

Veľkosť balenia: o 9x12x2cm/3.54x4.72x0.79 cm

Balenie Zoznam:

6 ks sada Skrutkovač Držiak Bitov

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Číslo Modelu Prenosný Držiak Bitov
Názov Značky VAHIGCY
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty