1Set 6.4 Ft Vlajka Pól+Nastaviteľný Držiak Na Záhrade Pri Dome, Tyč Flag Držiak Pre Vlajky,Vlajky Pól Krúžky Silver a White

€22.76 €43.77
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4963

Kategória:

1Set 6.4 Ft Vlajka Pól+Nastaviteľný Držiak Na Záhrade Pri Dome, Tyč Flag Držiak Pre Vlajky,Vlajky Pól Krúžky Silver a White

Vyrobené z nerezovej ocele, naše vlajky stožiare sú trvanlivé a hrdza-odolný, a odolajú vetru a dažďu v normálnom počasí.Stojí 6.4 nohy vysoký a rozdelený do piatich odnímateľný poliaci, môžete ľahšie rozhodnúť, veľkosť znížením počtu stredné stĺpy.

Uhol stožiar držiaku je nastaviteľná, a to podporuje úpravu 13 rôznych pozícií, ktorú môžete zavesiť pod vlajkou v rôznych uhloch.Na 180 stupňový uhol do vášho domu, tak to zloží, v 90-stupňový uhol, to visí.Môžete upraviť stožiar uhol podľa vetra kedykoľvek.Uhol je ľahko upravený s thumbscrew.

Stožiar je vybavený krúžok ložiska, ktoré sa môže otáčať stožiar 360°, aby vaše vlajky muchy hladko.

Prenosné stožiar je schopnosť prispôsobiť rôznych veľkostí a typov príznakov tiež umožňuje univerzálne voľbou pre rôzne príležitosti, ako vlastenecká dovolenky, športové podujatia, a špeciálne príležitosti.

Vonkajšie vlajky stožiare sú skvelá voľba pre rezidenčných a komerčných nehnuteľností a sú ideálne pre rôzne typy vlajky.To môže byť namontovaný na váš dvor, záhrada, dom, alebo aj vozidlo s vlajkou pól mount.

Farba:strieborná+biela

Materiál:Nehrdzavejúca oceľ + hliník, zliatiny + plast

Veľkosť:Po stožiar je zmontované: dĺžka: približne 195 cm

Obsah Balenia:

5-sekcia x stožiar

1 x stožiar vňaťou

2 x ložiskové krúžky

1 x stožiar base

4 x skrutky

4 x rozšírenie skrutky

1 x kľúč

1 x klip háčik

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky FGHGF
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty