Rose Gold Nevesta Byť Nastavené Bachelorette Party Dekorácie Rose Gold Glitter Auta Rose Gold Bachelorette Party Dekorácie Pre

€8.96 €17.92
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w5020

Kategória:

Popis:

1. 【Výber Kvalitných Materiálov] vyzýva Svadobné Sprcha Dekorácie Príslušenstvo je zo Saténu, Zliatiny, a Drahokamu, ktoré majú dobrý materiál.

2.【Instagram Priateľské] vyzýva naše ružové zlato svadobné sprcha krídla vyzerá skvele na Instagram, Stačí pridať roztomilý nechty, champagne, a možno bazén a vy ste dostal záber.

3. 【Ideálne Strana navrhne] vyzýva Svadobné Sprcha Dekorácie Príslušenstvo sa používajú pre Svadobné Dekorácie, Nevesta má byť, a Bachelorette Party Dodávky.atď

Špecifikácia:

Materiál: zliatiny, gáza, PU

veľkosť:

Koruny: 5.12*1.57 v

Ramenný popruh: 31.49*3.74 v

Zoznam Produktov:

1*Koruny vlasy klip

1*pokrývok hlavy

1*ramenný popruh

Poznámky:

1.Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2.Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Nevesta má Byť Krídla] vyzýva Sprcha Dekorácie S Svadobné Tiara je zhotovený z najkrajších rose gold satén, ktorý je lisovaný so zlatou fóliou.každé krídlo je zabalený s diamantom bezpečnosti pin.

2.【Vynikajúci Materiál] vyzýva Vyrobené z najkrajších rose gold glitter materiálu a ručne lisované fólie, Bachelorette Party Nevesta má Byť Dekorácie Auta je dobre navrhnutý a postavený na poslednej.

3.【Dámske pokrývky hlavy Korunu Dizajn] vyzýva Vybavené hrebene na oboch stranách, Svadobné Sprcha Dekorácie, Doplnky umožňujú hrebeňa sedieť pohodlne a bezpečne na hlavu.

4.【Priazni Darčeky] vyzýva, Či je pre priateľov alebo príbuzných, alebo pre seba, Nevesta má Byť Krídla A Nevesta Koruny Kit je najlepšie svadobné sprcha darček pre ženy a dievčatá.

5.【Praktické Strana navrhne] vyzýva Vytvára pocit krásy vo všetkých druhoch situácií, Bachelorette Party Dekorácie Rose Gold Glitter Kit je ideálny na párty, svadby, akcie, party kiná, obchod a oslavy, vhodných na výrobu nevesta a váš tím nevesta vyniknúť.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál BAVLNA
Elektronické no
Pôvod Kontinentálna Čína
Príležitosti Eid al-Fitr
Môžete si to

Príbuzné produkty