36 Pack Ornament Displej, Stojan, Držiak, 9 Palcov Vysoký Visí Stojan Pre Závesné Svete Vzduchu Rastlín, Terárium Rastlín

€29.72 €46.43
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w502959

Kategória:

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

ktoré je odolné a vydrží dlhý čas.Zápas rôzne ozdoby, Ornament môže držiteľ zápas mnoho dekorácie, ako ísť sklenené terárium, Vianočné ozdoby, drahocenná pamiatka atď.Ideálny pre vzduch, rastliny,kaktusy,succulents,cobble a ďalších Mikro - krajina dekoratívne predmety.

Ornament displej stáť veľké okrúhle kovové base udržuje vaše ornament stabilný a bezpečný, nie je potrebné sa obávať, že prevráti.Ornament držiaky sú vhodné na stôl, hotel, domáce, kancelárske a svadbu alebo párty dekorácie.Môžete tiež zavesiť rôzne ozdoby podľa rôznych festivaloch.Priniesť prirodzenú krásu do vášho domova či kancelárie.

3.9 palcový Zaoblené Založené a 9 palcov Vysoký je stabilný, bez zakolísania.

Vysoko kvalitné a dobre urobil ornament stojan, postavený na roky používania.Elegantne zaoblené stojan displej dizajn pre domov, záhradu svadobné dekor a môžete zavesiť kvetináč terárium, čarodejnice loptu, mini svietidla a Vianočné ozdoby atď.

Si môžete zavesiť rôzne ozdoby podľa rôznych festivaloch, ako sú vianoce, weding, narodeniny alebo party.

farba:čierna

Materiál:kov

veľkosť:jedna veľkosť: 23 x 10 cm

Obsah Balenia:

36 x Ornament Displej Stojan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty