Toeless Pár Neuropatia Ponožky Členok Kompresné Ponožky Muži Ženy Upokojiť Ponožky Na Členok, Ortézy Plantárna Fasciitis Úľavu Od Bolesti

€1.40 €2.00
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w53131

Naše neuropatia ponožky poskytujú pohodlné kompresiu a podporu pre vaše nohy, čo je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí cvičenia, alebo pracovať na ich nohy na dlhý čas.Vyrobené z mäkkého a pohodlný materiál, tieto ponožky je možné použiť s alebo bez topánok a sú navrhnuté tak, aby pomohli zmierniť päty ostrohy.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Neuropatia Ponožky

Látkové zloženie: česanej bavlny, spandex, polyesterové vlákno

Hmotnosť: 50g

Veľkosť: S/M pre ženy, L/XL pre mužov

Balenie zoznam:

Neuropatia Ponožky*1pai

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rýchlu Úľavu: Adresa nohy nepohodlie spôsobené opuch členku a päty ostrohy s našimi neuropatia ponožky pre okamžitú úľavu.Cielený dizajn upokojuje plantárna fascia, poskytuje rýchly pohodlie a lepšiu mobilitu.

2.Zvýšenú oporu: Tieto neuropatia ponožky poskytovať dobrú oporu a jemné kompresie pre vaše nohy, pomáha zlepšiť zdravie a znížiť opuch.Môžu poskytovať hodnoty tlaku 15-20 mmHg, čo je ideálne pre každodenné použitie.

3.Pokročilá Technológia: Naše neuropatia ponožky sú vyrobené s najmodernejšou technológiu na vytvorenie ľahké, priedušné a tenkú látku, ktorá poskytuje celodenné pohodlie.Vysoko pohodlný materiálu, poskytuje podporu a úľavu pre vaše nohy, čo vám umožní zostať aktívny a zdravý, bez akýchkoľvek nepohodlie.

4.Viacúčelové Použitie: Či už budete nosiť topánky, alebo nie, tieto neuropatia ponožky môžete poskytnúť vám ideálne pohodlie v rôznych scenároch.Môžete ich využiť pri práci, cvičenie, chôdza, spanie, oddych a viac.

5.Jedinečný Darček pre Blízkych: Dodať Pohodlie Kdekoľvek: Naše neuropatia ponožky poskytujú úľavu od nepohodlie, opuchy, a necitlivosť v nohách a nohy.Darujte komfort pre svojich blízkych, ktorí cvičenia, alebo stáť na dlhú dobu.Je to ideálne zdravie, dar, ktorý môže byť odoslaný kdekoľvek.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pohlavie MUŽI
Materiál BAVLNA
Pôvod Kontinentálna Čína
Hadica Výška Ponožky, Papuče
Môžete si to

Príbuzné produkty