Riadidlá Motocykla Chrániče Sluchu Windproof Rukavice Ručné Teplejšie Rukavice Corgi Psa Vzor Zimné Snežných Skútrov Strane Chrániče Sluchu Strane Ohrievačov

€4.08 €5.83
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w5877

Udržať vaše ruky v teple počas chladných jazdy s našimi Motocykel Strane chrániče sluchu.Odolné a navrhnuté tak, aby vyhovovalo najviac ploché riadidlá, naše chrániče sluchu sú plnené útulný fleece podšívka.Vhodný pre malé a veľké elektrické vozidlá, môžu byť ľahko skladovať preč, keď nie v použitie.

Typ Položky: Motocykel Teplé Riadidlá Zahŕňa

Produkt materiál: imitácia pamäť nepremokavé tkaniny tkaniny + stredná vrstva teplého náplň + pribrala teplota-zamykanie, obloženie

Funkcie: Teplo a teplota, zamykanie, vode a opotrebovaniu

Použiteľné modely: elektrické vozidlá a motocykle

Zoznam:

1pair*Riadidlá Motocykla chrániče sluchu

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný proti poveternostným vplyvom Účinok: Trvanlivý a odolný proti poveternostným vplyvom riadidlá motocykla rukavice, ktoré udržia vaše ruky v teple a pohodlí v každom ročnom období.Rozlúčte sa s studené ruky a užite si jazdu s týmito rukavice.

2.Jednoduchá Inštalácia v priebehu niekoľkých Sekúnd: Tieto riadidlá motocykla rukavice fit väčšina ploché riadidlá a prísť s nylonovou šnúrkou uzavretie pre pohodlný fit.Sú jednoduché na inštaláciu a vzlietnuť, takže si môžete vychutnať pohodlné a teplé jazdy kedykoľvek.

3.Spoľahlivý Materiál: Pobyt teplé a pohodlné počas chladného počasia jazdy s kvalitnými riadidlá motocykla rukavice.Na pribrala bavlna a mäkký fleece podšívka poskytuje výnimočné izolačné chrániť vaše ruky z chlad.

4.Všeobecne Platné: Každý sa môže nainštalovať tieto riadidlá motocykla rukavice bez námahy na väčšine modelov riadidlá.Vychutnajte si pohodlné, teplé ruky bezpečné držanie, nech ste kdekoľvek.

5.Ľahko sa prenáša: S našou riadidlá motocykla rukavice, si môžete vychutnať pohodlie jednoduché uskladnenie.Tieto rukavice sa dajú ľahko zabalené, vďaka ich ľahký dizajn.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pohlavie Unisex
Funkcia nepremokavé
Materiál Polyester & Nylon
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh Rukavice
Môžete si to

Príbuzné produkty