Futbal Nadol Indikátor Rozhodca Dvore Značky Dole Indikátor Reťazca Klipy Futbal Nylon Reťazca Klip Nylon Vedúci Rozhodca Linesman

€1.64
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w70383

Kategória:

Vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, sú jednoduché použitie a nebude spadať mimo ľahko.Ľahko ich zobrazenie s širokú škálu aplikácií.

Špecifikácie:

Názov: Futbalový Rozhodca Výstroj

Farba: oranžová

Materiál: Nylon

Atribúty: Rozhodca-špecifické bodovanie reťazca

Váha: cca 26g

Veľkosť produktu: (cca.)27*2.5*2.5 cm/10.63*0.98*0.98 palcov

Veľkosť balenia: (cca.)14*10*1 cm/5.51*3.94*0.39 palcov

Teplé pripomienka: veľkosť a hmotnosť sú merané manuálne, a tam môže byť mierne odchýlky od skutočného ty.

Balenie Zoznam:

1*Futbal Nadol Indicato

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolnosť na Jeho Najlepšie: Skúsenosti nekrytej silu nášho Futbalového Rozhodcu Výstroj, remeselnícky s trvanlivé materiály vydržať a opotrebeniu.Tento robustný zariadenia sú určené pre dlhodobé používanie a nebude ľahko roztrhnúť alebo utrpieť škodu.

2.Ľahko Číslo: Predstavovať robustný posuvný klip, náš rozhodca výstroj zabezpečuje počet kariet s ľahkosťou, zabezpečiť jasné a presné zobrazenie náhradách alebo extra čas.Žiadne ďalšie fumbling alebo frustráciu na poli!

3.Jednoduché Použitie: Udržať svoje zameranie na hru s naším futbalového rozhodcu výstroj je ľahký-k-používať posuvné klip na rýchle zmeny čísla počas zápasu pomocou easy-presuňte posuvný klip.

4.Non-slip Náramok: Zábal to non-slip futbalového rozhodcu výstroj okolo zápästia alebo zavesiť ho na svoj keychain pre ľahký prístup počas hry.Nebude to spadne a je ideálny pre rozhodcov na akejkoľvek úrovni, aby ich práca bezproblémové a bez námahy.

5.Drvivá Aplikácie: Zvýšiť svoje zručnosti a zvýšiť výkon s našimi futbalového rozhodcu výstroj.Musí mať príslušenstvo pre každodennej praxi, je zameraná na všetkých úrovniach - od mladosti až pro ligy.Široký rozsah aplikácií na úpravu svojich rozhodca zručnosti.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty