Rolling ski bag - Čalúnená Snowboard Taška na Nosič s Kolesá pre Leteckú dopravu, vhodné na Dvojnásobok Párov Lyží do 175 alebo 190 cm

€47.81
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w74403

Kategória:

O tejto položky

Polyester

AKTUALIZOVANÉ KOLESÁ - Tento lyžiarsky vak navi upgrady nylon kolesá, ktoré sú odolnejšie, používanie zahusteného textílie a dve railers v spodnej časti snowboard taška, aby sa to môže vydržať drsné cesty.

BEZPEČNOSTNÝ POLSTROVANÝ - Tam sú 10 mm z hustou penou polstrované na každej strane tejto snowboard taška, bude chrániť vaše lyžiarske vybavenie, zabrániť demage počas autom alebo lietadlom.

VEĽKÝ PRIESTOR - lyžiarske taške je vhodný pre dvojité skiis, až 190 cm, vnútorný popruh dizajn sa môžu ubytovať dva páry lyží a poliaci. 2 Vonkajšie vrecká sa používajú na ukladanie ste lyžiarskeho vybavenia, ochranné Okuliare, Rukavice, Oblečenie a iné doplnky, vhodné pre cestovanie s rodinou, medové týždne cestovanie, letisko na check-in, atď

VYSOKO KVALITNÉ TEXTÍLIE - lyžiarske taška vyrobená z 600D vodovzdorný polyester.Podšívka je vyrobené z tepelne, nepremokavého materiálu, aby sa vaše lyže bezpečné počas prepravy.

100% Záruka Spokojnosti** WOLT je odhodlaný ku každému zákazníkovi.Stojíme za naše produkty a zákazníkov.Naším konečným cieľom je uspokojiť každého zákazníka od momentu, kedy ste nákup našich produktov.Ak máte akékoľvek nespokojnosť s našim produktom, prosím, dostať do kontaktu s nami kedykoľvek, dáme vám 100% spokojnosť riešenie.WOLT Koľajových Lyžiarske Ski bag taška | Paddy Ski Bag, Snowboard taška Navi Snowboard Taška, Lyžiarske Taška S kolieskami Pre Leteckú dopravu.

farba

Modrá, čierna,ružová,červená, šedá

Modrá, čierna, sivá, ružová,červená

sivá.čierna

Šedá, červená,modrá,čierna,ružová

čierna,šedá

Čierna, Fialová,Tmavo šedá,Oranžová

na predaj

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty