Bosorka na Metle Ceruzky Pre Halloween Metle Guľôčkové Ceruzky Halloween Party Láskavosti Bosorka na Metle Prop Písanie X1P0

€0.83 €1.52
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w7878

Popis Výrobku:

1. Názov výrobku: Drevený Magic Stick Ceruzka Čarodejnice Metla Pero

2. Veľkosť produktu: dĺžka táto ceruzka je približne 20 cm/7.87 palcov.

3. Produkt štýl: ceruzka

4. Materiál: drevené

Vlastnosti produktu:

1. Kreatívny dizajn: Táto ceruzka je navrhnutý v tvare čarodejnice metlu, ktorá je jedinečná a zaujímavá a môže pritiahnuť pozornosť detí a podnecovať ich fantáziu a tvorivosť.

2. Vysoko-kvalitný materiál: ceruzky hriadeľ je vyrobený z vysoko-kvalitného dreva a cíti pohodlne v ruke.Pero jadro je vyrobené z vysoko kvalitnej viesť, ktorý robí písanie hladké, nie je ľahké zlomiť, a odolnejšie.

3. Ľahké držanie: ceruzka je navrhnutý s vhodnej dĺžky a priemeru, vhodné pre deti je malé ruky držať, zlepšiť presnosť a stabilitu písanie.

4. Široké uplatnenie: Či už v škole, doma alebo vonku, táto ceruzka môže priniesť zábavu a inšpiráciu pre deti, ktorá im umožní dať plnú hrať na ich predstavivosť a kreativitu.

Upozornenie:

1.Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od nasledujúceho obrázka.

2.Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť, môžu mať chyby niekoľko cm

Zásielky zahŕňa:

1pc ceruzka

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Balenie Súbor
Druh Štandardné Ceruzky
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Telesa Drevo
Môžete si to

Príbuzné produkty