1 Nastavte Elektrické strúhadlo S Fréza USB Nabíjateľné Batérie Prevádzkované Automatické strúhadlo Škole Študent Dodávky

€3.17 €6.60
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w8884

Kategória:

1 Nastavte Elektrické strúhadlo s Fréza USB Nabíjateľné Batérie Prevádzkované Prenosné Automatické strúhadlo Škole Študent Darček Písacie potreby

V porovnaní s ostatnými tradičnými ceruzka na ceruzky, naše elektrické strúhadlo formovaniu perá rýchlo, ušetrí veľa času a úsilia do určitej miery.

Navrhnuté s veľkou kapacitou hobliny box, naše elektrické strúhadlo preto môže držať veľa hobliny pred musia byť vyhodená.

Elektrické strúhadlo je vhodná pre široký rozsah 6-8 mm ceruzky.Je ľahko ovládateľný a šetrí čas a úsilie na použitie.

Naše ceruzka na ceruzky ponúknuť aj batérie a USB nabíjateľné napájania.Tam sú dve farby pre váš výber.

Vhodné pre domáce, rodinné, spálňa, kancelária, škola, atď.strúhadlo je dobrý darček pre deti.

Popis:

Predstavujeme náš efektívne a užívateľsky-priateľské Elektrické strúhadlo!Cieľom je zjednodušiť vaše ostrenie proces, toto strúhadlo ponúka jednoduché ovládanie, ktoré šetrí váš čas a úsilie.Je vhodný pre všetky druhy 6-8 mm ceruzky, takže je univerzálny pre rôzne písanie a kreslenie potreby.

Jeden z standout funkcie naše elektrické strúhadlo je jeho veľká kapacita hobliny bin.S týmto priestranný kôš, môžete zaostriť viacerých ceruzky pred museli vyprázdniť, zabezpečiť nerušený produktivity.Žiadne ďalšie časté prerušenia nakladať hobliny!

V porovnaní s tradičnými ceruzka na ceruzky, náš batériový elektrické brúsky sa môže pochváliť rýchlejšie zaostrenia rýchlosť.To znamená, že môžete zaostriť svoj ceruzky rýchlo a efektívne, šetrí drahocenný čas a energiu.Či už ste študent, umelec, alebo profesionálne, to sharpener bude cenný prírastok do vašej kancelárie.

Ponúkame v dvoch atraktívnych farbách si môžete vybrať, čo vám umožní zápas váš osobný štýl alebo office dekor.Navyše, naše elektrické strúhadlo ponúka dva napájanie možností: batérie a nabíjania pomocou kábla USB.Táto flexibilita zabezpečuje, že môžete ho použiť kdekoľvek, či už doma, v internáte, v kancelárii, alebo v škole.

Názov Položky: Strúhadlo

Materiál: PP, ABS

Batéria: 2 x AA Batérie(Nie sú Súčasťou)

Funkcie: Prenosné, Veľkú Kapacitu, Automatické

Veľkosť Detaily:

L: 78 mm/3.07", W: 75mm/2.95" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

Modrá, Ružová:

1 x strúhadlo

2 x Rezačky

alebo

B Modrá, Ružová:

1 x strúhadlo

1 x Fréza

1 x Dátum Kábel

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Vek >3 ROKOV
Novinka FANTASTICKÉ
Druh Elektronické
Názov Značky BLUELANS
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty