Záložky Pre Kniha Milovníci Inšpiratívne Vyryté Záložky Zaujímavé Kovové Záložky S Literárny Vety Na Triede

€2.56 €7.10
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w9070

Kategória:

Naše nehrdzavejúcej ocele záložku môže pochváliť jemné spracovanie a zaujímavý dizajn, takže je ideálny pre viaceré príležitosti.Vyjadriť svoje požehnanie s týmto jedinečným drahocenná pamiatka, ktorá sľubuje dlhú životnosť.

Špecifikácie:

Produkt materiál: Nerezová oceľ

Hmotnosť výrobku: cca 26g

Veľkosť produktu: (cca.)2.6*13 cm/1.02*5.12 cm, dĺžka Reťazca: (cca.)8 cm/3.15 palcov

Balenie Zoznam:

1pc*Nerezová oceľ záložku

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivý Materiál: Vyrobené z vysoko ušľachtilej ocele, táto záložka obsahuje hrdza-zadarmo, voči poškriabaniu a odolný dizajn, ktorý zaisťuje, že vaše záložky nebude nosiť dole rokov, čo vám dáva pokoj, zatiaľ čo budete čítať.

2.Praktický Darček: Ryté kovové záložky sú ideálne pre rodiny, priateľov, klientov a spolužiakov vyjadriť svoje požehnanie a zhodnotenie.Sú trvanlivé, elegantný a ľahko ovládateľný.

3.Kniha-Zábavnom Dizajn: Tieto nehrdzavejúcej ocele záložky sú ideálne pre milovníkov čítania, ktorí ocenia krásne písma a zaujímavé návrhy.Prichádzajú v rôznych tém, ktoré zodpovedajú vaše obľúbené knihy a žánrov.

4.Pozdvihnúť Váš Zážitok z Čítania: Zdobenie s príveskom, tieto nehrdzavejúcej ocele záložky vďační, darčeky pre vašich milovaných ľudí.Majú jemné spracovanie a jasné, rytie, že bude trvať roky.

5.Viacerých Príležitostiach: darujte čítanie s týmto Nehrdzavejúcej Ocele Záložku.Je to praktické a krásne drahocenná pamiatka na bookworms žiadne zvláštne príležitosti, od narodeniny a svadby na stužkové a Vianoce.Ideálne pre tých, ktorí milujú svoje knihy.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty