Futbalové Rukavice Profesionálny Futbalový Brankár Rukavice Futbal Rukavice S Anti-slip Latexové Palm Grip Pre Dospelých A Dieťa Futbal

€20.69 €29.56
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w10719

Kategória:

Tieto futbalový brankár rukavice sú vyrobené z vysoko-kvalitné latexové materiálu.S ich profesionálny dizajn, znižujú únavu ruky a pocity pri ponúka bezplatnú úpravu pre perfektné fit.Ich širokú škálu aplikácií znamená, že sú ideálne pre začiatočníkov a profesionálov podobne.

Špecifikácia:

Názov produktu: Futbalový Brankár Rukavice

Produkt materiál: latex polyesterové vlákno

Veľkosť produktu: O

Veľkosti 6 prostredníkom 6typ/2.36 v alebo menej

Veľkosť 7 prostredníkom dĺžka 6-7 cm/2.36-2.76 v

Veľkosť 8 prostredníkom dĺžka 7-8 cm/2.76-3.15 v

Veľkosť 9 prostredníkom dĺžka 8-9 cm/3.15-3.54 v

Veľkosť 10 prostredníkom dĺžka 9-10 cm/3.54-3.94 v

Balenie Zoznam:

Futbalové Rukavice*1 pár

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Posilnil Kontrolu: Vyvinutý s anti-slip latex materiálu a oteruvzdorné vlastnosti, tieto rukavice brankár poskytovať neochvejné slabých priľnavosť na loptu.Ich odolná konštrukcia zlepšuje schopnosť chytiť loptu, poskytuje nekompromisný kontrolu a istotu.

2.Bezpečnosť Enhanced Dizajn: Maximalizovať svoju bezpečnosť s našimi futbalový brankár rukavice navrhnuté s prstom funkcie ochrana.Zvýšte svoje sebavedomie vďaka svojej profesionálny dizajn a zároveň zabezpečiť full-bezpečnosť ochrana počas hrania hry.

3.Vlhkosť Wicking Technológie: Naše Futbalové Brankárske Rukavice poskytujú vynikajúcu priľnavosť s jeho non-slip latexové palm.Rukavice funkciu priedušná oka textílie, ktorá udržuje vaše ruky suché a odstraňuje tepla.

4.Nastaviteľné Rukoväť: Prispôsobiť tieto brankár rukavice, aby sa zmestili vaše ruky dokonale pružná náplasť pre stabilné a flexibilné uchytenie.Žiadne ďalšie sklz počas dôležité šetrí.

5.Široké Uplatnenie: Náš Futbalový Brankár Rukavice dodať bezkonkurenčné pohodlie, priľnavosť a odolnosť pre hráčov všetkých úrovní.S veľkostí pre amatérov, deti a odborníkov, ponúkajú široké aplikácie pre obe praxe a súťaže.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty