Steny Javor Tekvica Halloween Prívesok Umelé Javorový List Tekvica Pinecone Bobule Vence Halloween Party Dekorácie Zavesiť

€10.32 €17.20
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1289

Kategória:

Tieto Halloween Javor Tekvica Dekor Prívesky, bude potrebné pridať nejakú slávnostnú atmosféru vášho domova.Vzhľadom na ich trvanlivosť, sú ideálne pre pridanie do mantels a vytvorenia sezónnych jeseň rámy.Môže ktokoľvek ľahko pridať slávnostný nádych do ich domova pomocou týchto prívesky, pretože, ako jednoduché je ich použitie.

Špecifikácia:

Veľkosť: priemer (cca.) 45 cm/17.72 palcov

Proces: ručné

Používa: Zdobí predné dvere, alebo doma, s slávnostnú výzdobu

Pouţiť: Dvere, spálňa, študijné miestnosti, verandu stenu

Upozornenie: nevystavujte slnku a často nasiaknutí vodou.

Balenie Zoznam:

1*Halloween Javorový List Dvere Deco

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nádherné Remeselné: Vytvoriť sezónne jeseň rám s našimi Halloween Javorový List Dvere Dekor.Toto dokonalé vyjadrenie jeseň je hojnosť funkcie oko-lov zmes jeseň prvky vrátane oranžová tekvica a mnoho javorové listy.

2.Dlho Slúži Život: Vyrobené z trvanlivých materiálov, tento Halloween Javorový List Dvere Dekor je odolné voči oderu a roztrhnutiu.Jeho opakované použitie materiálu vydrží prvkov, zabezpečiť bez poškodenia a bez zápachu.Užite si trvalé displej, že trvá na ročné obdobia.

3.Použite Jednoducho: Premeniť váš domov s našimi Halloween Javorový List Dvere Dekor a objať veselé jesenné náladu.Zavesiť nad krbom alebo pri vašich dverí alebo steny v obývacej izbe, ponúka jednoduché a flexibilné dekorácie možnosť.Ideálne pre vnútorné i vonkajšie použitie.

4.Jemná Darček: Deti, priatelia a susedia, ktorí chcú vytvoriť slávnostnú atmosféru v ich dome ocenia prijatia tejto Halloween javorový list dvere dekor.Okrem toho, že to funguje dobre ako foto prop pre Halloween-tematické podujatia.

5.Široké Uplatnenie Rozsah: Pozdvihnúť Halloween, dekor s týmto Javorový List Dvere Decor!Umiestnite ju na stenu, stôl alebo krbovej rímse pridať slávnostný nádych vašej obývacej izby.S jeho všestranné funkcie, môžete zavesiť kamkoľvek v exteriéri, alebo v interiéri.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál BAVLNA
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty