1 KS Jeseň Vence Vďaky Tekvica Veniec Na vchodové Dvere Statku S Luky Dekor

€11.27 €20.87
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3497

Kategória:

1 KS Jeseň Vence Vďaky Tekvica Veniec Na vchodové Dvere Statku S Luky Dekor

Veľkosť Údaje: vonkajší priemer je asi 40 cm, ideálny pre zavesenie na vaše vchodové dvere, steny, okná a akékoľvek miesto, ktoré chcete vyzdobiť, pridanie silné jeseň atmosféru do vášho domu.

Vynikajúcu Kvalitu: Vyrobené multi-layer prírodné vrecoviny tkaniny, mäkké a plné, ozdobený robustná základňa na chrbte, stabilný a nie je ľahké sa deformovať.Ľahký a ľahko zavesiť kdekoľvek.

Deň vďakyvzdania Dekorácie:celkový tvar tento veniec je kolo, zdobené black a white buffalo koberčeky bowknots, tlačené tekvica vzor, elegantné, jedinečný a farmy štýl, Ideálny pre svoje jesenné dekorácie.

Široké použitie: Ideálny doplnok k rodine na jeseň, úrody, Halloween, deň Vďakyvzdania, Vianočné; môže sa použiť aj ako darček pre príbuzných a priateľov.Je určený pre vnútorné a vonkajšie dekor, zavesiť kdekoľvek potrebujete pádu farba na oslavu ročné obdobia a sviatky.

Farba:oranžová

Materiál:plast

Veľkosť:40 x 40 cm

Obsah Balenia:

1 x Dekorácie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Plastové
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty