Zarážky, Rukáv Kryt Footall Zaklínit Čipky Kryty Pre Mužov Futbal Zariadenia Pre Baseballu, Futbalu A Rugby Poskytuje Extra Ochranu

€5.48 €13.38
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w36078

Kategória:

Navrhnuté tak, aby poskytovali extra ochranu, zabraňuje piesok a kamene do obuvi.Môžete hrať ani trénovať s väčšou dôverou.Ideálne pre rugby príliš.Kryt je vyrobený ubytovať športovcov' nohy všetkých veľkostí.

Špecifikácie:

Názov produktu: futbal spats na kopačky

Farba: biela

Materiál: Leica

Vlastnosti: kryt teniska

Čistá hmotnosť: cca 38 g

Hmotnosť s obalom: o 38 g

Veľkosť produktu: (cca.)20*14*0.5 cm/7.87*5.51*0.2 palcov

Veľkosť balenia: (cca.)20*14*0.5 cm/7.87*5.51*0.2 palcov

Balenie Zoznam:

futbal spats na kopačky*2 ks

Poznámka:

veľkosť hmotnosť pre ručné meranie a skutočná mierne odchýlky!

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezkonkurenčná Podpora: Pozdvihnúť vašu hru s našimi futbal spats pre mužstvo, ktoré ponúkajú bezkonkurenčnú podporu.S dizajnom, ktorý zabraňuje piesok a kamene od zadania vašej obuvi, môžete udržiavať váš sústrediť na zápas.

2.Pridané Ochrany: Tieto futbal spats na kopačky sú navrhnuté tak, aby chránili svoje členky a nohy od výrony, nepohodlie, a odreniny, takže si môžete vychutnať vašu hru bez obáv zranil.

3.Maximalizovať Svoje Hry: Hrať a vlak s väčšou dôverou s našimi futbal spats pre kopačky.Tieto spats znížiť pravdepodobnosť obuvi sklz, vedenie vaše topánky bezpečne upevnené a zvýšenie stability na poli.

4.Široký Aplikácie: hráči Rugby, futbalistov, futbal a baseball nadšenci sa môžu spoliehať na tieto spats pre zvýšenie výkonu.Poskytuje vynikajúcu podporu pre stabilitu, obratnosť a rýchlosť na poli, ktorý vám pomôže prekročiť svoje limity.

5.Zabezpečiť Komfort: Tieto futbal spats na kopačky sú ľahké obliekanie a vzlet, a oni sa ubytovať športovcov' nohy všetkých veľkostí.Žiadne ďalšie starosti so šnúrkami alebo popruhy, len sklzu ich a vychutnať si hru.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty